L'ACTUALITAT BLANC-I-BLAVA

Wu Lei accelera la seva recuperació a la Xina

El davanter de l'Espanyol evoluciona bé de l'operació d'espatlla a la qual va ser sotmès fa un mes

chino

chino

1
Es llegeix en minuts

Wu Lei és a la Xina, on continua amb el procés de recuperació del’operació a l’espatlla esquerra a la qual va ser sotmès el passat 23 de maig. El davanter ja ha entrat en la segona fase de la recuperació en la qual es fa especial èmfasi en la mobilitat, en el reforç muscular de la zona afectada i en el control motor de l’articulació.

Convé recordar que, des del dia de l’operació, es va establir una primera fase de fisioteràpia d’unes quatre setmanes de durada i, posteriorment, havia de començar una fase de readaptació progressiva que podria allargar-se també al voltant de quatre setmanes.

Visita a la família

Notícies relacionades

Wu Lei ha aprofitat aquests dies per visitar la seva família a Xangai però continua sota la tutela d’un membre del cos mèdic del RCD Espanyol, treballant diàriament en la seva recuperació.

Està previst que el davanter torni a Barcelona a finals de mes i que continuï a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el seu procés de readaptació fins a incorporar-se a la disciplina de grup amb la resta dels seus companys.

Temes:

Espanyol