Un tiroteig pertorba la celebració dels Raptors a Toronto

Segons la policia canadenca, hi ha dues persones ferides i dos homes armats han sigut arrestats

Els trets es van produir a la mateixa plaça on es trobaven l'equip i les autoritats

f162f6a4-4c69-4e1d-9875-bb874c6994aa-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Ricardo Mir de Francia

La massivafesta celebrada als carrers de Toronto per homenatjar l’equip local delsRaptors  després que la setmana passada conquistés el seu primer campionat de l’NBA ha hagut d’interrompre’s temporalment després que es produïssin diversos trets enmig de la multitud que atapeïa els carrers. La policia canadenca ha confirmat que dues persones han resultat ferides en el tiroteig, abans que els agents arrestessin dos homes armats. No és l’únic succés que ha enfosquit la jornada en la més gran de les urbs canadenques. En un incident sense relació aparent amb l’anterior, diverses persones han sigut apunyalades a l’entrada d’un centre comercial, on s’han viscut també escenes de pànic. 

Els actes festius han començat amb retard a causa dels centenars de milers d’aficionats que s’han congregat al centre de la ciutat per assistir a la desfilada dels jugadors dels Raptors, que han recorregut en autobusos les principals artèries de l’urbs. El cercaviles ha desembocat a la plaça Nathan Phillips, on es trobava la tribuna d’autoritats. Una vegada allà, ha sonat l’himne canadenc i el primer ministre Justin Trudeau ha dedicat unes paraules d’agraïment als campions, que es van imposar als Golden State Warriors per un parcial de quatre a dos a la final de l’NBA. 

Notícies relacionades

Però la festa ha hagut de ser interrompuda després que s’escoltessin diversos trets en un dels laterals de la plaça

Els trets van provocar una enorme confusió i van desencadenar l’estampida de part dels assistents. D’acord amb la policia, hi ha dues persones amb ferides de gravetat, però les seves vides no perillen. Més tard els agents van detenir dos homes i es van apoderar de dues armes.