Caso Neymar: la policia brasilera denuncia per calúmnies la dona que l'acusa de violació

Najila Trindade va insinuar a la televisió que les forces de seguretat estan comprades

neymar-pantallazo-web

neymar-pantallazo-web

2
Es llegeix en minuts
Efe

La Policia Civil de l’estat brasiler de São Paulo va presentar una denúncia per "calúmnies" contra la dona que acusa de violació el davanter del París-Saint Germain francès Neymar, van informar aquest dimecres fonts oficials.

La denúncia contra la model Najila Trindade va ser interposada a la Comissaria Sisena de Santo Amaro, al sud de São Paulo, després que el comissari José Fernando Bessa considerés com a calumnioses acusacions fetes per la jove en una entrevista que va concedir al canal de televisió SBT.

En l’entrevista al programa 'Conexao Reporter', en la qual va reafirmar la seva acusació per agressió i violació contra Neymar per un fet ocorregut el 15 de maig en un hotel de la capital francesa, Trindade va acusar de corrupció la Policia Civil.

Al ser interrogada sobre el suposat furt d’una tauleta en la qual deia que tenia les proves contra Neymar i que se li recordés que les úniques empremtes dactilars que les autoritats van trobar al seu apartament eren seves i de la seva empleada de confiança, Trindade va contestar: "La policia està comprada, ¿o no? ¿o jo estic boja?".

A la recerca de proves

Trindade va arribar a acusar del suposat furt el seu tercer advocat, Danilo García de Andrade, que va negar les acusacions i va renunciar a continuar representant la dona.

A la tauleta electrònica, segons la model, hi havia el vídeo complet de gairebé set minuts que ella suposadament va gravar en una segona trobada en la mateixa habitació d’hotel amb Neymar, un dia després de la suposada violació i amb el qual pretenia recollir proves en les quals el jugador admetés l’assalt sexual.

Una mica més d’un minut d’aquest vídeo, en el qual es veuen imatges de la parella amb ella reclamant i agredint  imatges de la parella amb ella reclamant i agredintNeymar pels fets que suposadament van ocórrer un dia abans, va ser filtrat en alguns canals de televisió.

Possible difamació

"Analitzant el contingut de les declaracions de Najila a la premsa, en especial quan és preguntada per les empremtes dactilars preses a la porta del seu apartament, va quedar tacada l’honra de la policia com a institució i la dels pèrits responsables de prendre el material dactiloscòpic", va apuntar la denúncia policial.

Notícies relacionades

El mateix butlletí insta els pèrits que van recollir el material que presentin una denúncia separada contra la model, en cas d’haver-se sentit difamats.

El Sindicat dels Comissaris de Policia de l’Estat de São Paulo (Sindpesp) i l’associació dels caps policials (Adpesp) van emetre un comunicat en el qual expressen la "solidaritat amb qualsevol víctima de violència de gènere", però "repudien" les "conjectures" que "taquen la imatge de tota una institució".

Temes:

Neymar