DENÚNCIA A SÃO PAULO

Neymar, acusat de violar una dona a París

La denunciant explica que el brasiler va arribar al seu hotel en estat d'embriaguesa

jmexposito48427556 brazil s footballer neymar gestures during a training sessio190601233452

jmexposito48427556 brazil s footballer neymar gestures during a training sessio190601233452 / MAURO PIMENTEL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Neymar ha sigut denunciat a São Paulo per una dona que assegura haver sigut violada pel futbolista brasiler a París, segons va revelar UOL i van confirmar després altres mitjans brasilers, com Globo Esporte, que van aportar el document de la denúncia. El futbolista, que està concentrat amb la seva selecció a Granja Comary, no ha fet de moment cap declaració sobre això.

Notícies relacionades

Segons la denúncia, la víctima va conèixer Neymar a través de les xarxes socials, concretament per Instagram, aplicació mitjançant la qual van intercanviar missatges i van acordar, a través d’un amic de Neymar anomenat Gallo, que ella rebria un bitllet d’avió i una reserva d’hotel per viatjar a França i conèixer-lo. La dona s’hauria allotjat el 15 de maig al Sofitel París Arc de Triomf i al voltant de les 20.00 hores va rebre la visita del futbolista, que hi va arribar en estat d’embriaguesa.

Segons la denúncia, després de xerrar i compartir unes "carícies", Neymar es va tornar "agressiu i mitjançant violència va tenir relacions sexuals contra la voluntat de la víctima".