NOU TÈCNIC DEL SEVILLA

Lopetegui: "No me'n vaig anar de la selecció, em van fer fora"

"Soc al millor equip de Sevilla", afirma l'entrenador, dolgut perquè s'ha "mentit molt" sobre el que va passar abans del Mundial de Rússia 2018

marcosl48485559 grafand8121  sevilla  espa a   05 06 2019   el presidente de190605133439

marcosl48485559 grafand8121 sevilla espa a 05 06 2019 el presidente de190605133439 / Julio Munoz

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després d’un any tempestuós, Julen Lopetegui ha trobat nou destí. És el nou entrenador del Sevilla després de firmar un contracte que l’unirà al club les tres pròximes temporades. Fa un any estava preparant amb Espanya el Mundial de Rússia del 2018, però va ser acomiadat. Després, el va fitxar el Madrid. També va ser acomiadat. Ara, Monchi, el director esportiu del club andalús, l’ha escollit per pilotar el nou projecte sevillista. "No hi va haver cap fugida de la selecció. Per repetir mil vegades una mentida no es converteix en veritat", ha argumentat Lopetegui, molest per tot el que va passar a l’estiu.

"No me’n vaig anar de la selecció, em van fer fora" Vaig ser cessat i apartat del meu major somni”, ha reiterat el nou entrenador del Sevilla, recordant que "va ser la primera vegada que es va posar preu de sortida amb la clàusula, que s’havia de fer efectiva després del Mundial."

"Jo vaig ser cessat i apartat del meu major somni. Jo no vaig abandonar res" (Lopetegui)

Però la federació espanyola de futbol, amb Luis Rubiales, el nou president, va prendre la decisió de fer-lo fora. "Soc el primer entrenador de la història al qual li passa això. La veritat és la que t’he explicat jo. Jo no vaig abandonar res. No per repetir una mentida moltes vegades es converteix en veritat, mai", ha explicat dolgut per tots els comentaris que ha hagut de sentir durant un any.

"La primera opció"

Notícies relacionades

Després, el nou entrenador del Sevilla ha volgut justificar la seva arribada al Sánchez Pizjuán perquè "és un equip gran i ambiciós", argumentant que no va tenir "cap dubte" quan Monchi li va oferir liderar aquest projecte que ha viscut molts canvis, també aquest últim any. "Aquesta ambició i aquesta convicció és el que m’ha portat aquí", ha dit Lopetegui. Va començar la Lliga Pablo Machín, però va ser acomiadat el març passat, i va acabar assegut a la banqueta de Nervión Joaquín Caparrós.

"La primera opció de Monchi era Lopetegui. I si per a Monchi el millor és Lopetegui, per a mi també ho és", ha admès José Castro, el president del club andalús. Tant han confiat en l’exentrenador del Madrid que li han donat un contracte de tres anys. "Coneixent i confiant en Julen i el seu treball, crec que valia la pena acordar un projecte més a llarg termini.