CONTRACTE FINS AL 2022

El Sevilla fitxa Lopetegui

El tècnic basc dirigirà el seu tercer equip en menys d'un any després de ser destituït de la selecció espanyola i del Madrid

marcosl45362278 soccer football   la liga santander   deportivo alaves v rea181006203748

marcosl45362278 soccer football la liga santander deportivo alaves v rea181006203748 / VINCENT WEST

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Monchi ha escollit. I l’elecció del nou director esportiu del Sevilla és Julen Lopetegui. Torna el tècnic basc a les banquetes després d’un any convuls perquè ha dirigit dos equips abans de recalar al Sánchez Pizjuán. Lopetegui estava preparant fa 11 mesos el debut d’Espanya en el Mundial de Rússia. Però s’hi va posar el Madrid, que no tenia entrenador, pel mig i se'l va emportar.

A 48 hores abans de l’estrena mundialista, Lopetegui era destituït per Luis Rubiales, llavors nou president de la federació espanyola de futbol.Luis Rubiales Va arribar al Bernabéu de forma immediata designat com a successor de Zidane, però la seva derrota al Camp Nou davant del Barça sense Messi (5-1) a l’octubre va precipitar el seu acomiadament del club blanc. El va rellevar Solari, que també va ser acomiadat, i va provocar la inesperada tornada de Zizou.

Machín, Caparrós, Julen...

Notícies relacionades

Ara, Monchi li ofereix un contracte de tres anys, una cosa inusual a l’executiu sevillista, prova de la confiança que té en Lopetegui, que ha viscut un any terriblement convuls abans de recalar al Sánchez Pizjuán. Amb prou feines va estar quatre mesos al Madrid. Ara, en canvi, vol iniciar el seu nou projecte a Sevilla amb més encert.

El Sevilla iniciava la passada temporada amb Pablo Machín, l’exentrenador del Girona, a qui va acomiadar el març passat. Va entrar Joaquín Caparrós com a tècnic d’emergència fins que Monchi posa l’equip en mans de Lopetegui. Ni tan sols a Unai Emery, niJorge Sampaoli, niJuande Ramos li va oferir el director esportiu tants anys en el seu moment.