extècnic madridista

Lopetegui: "Florentino no em va comunicar l'acomiadament, no vaig parlar amb ell"

El tècnic basc assegura que està més fort que quan va ser destituït del Madrid i afirma que no guarda rancor al club blanc

lopetegui

lopetegui

1
Es llegeix en minuts

"Em va comunicar el meu acomiadament José Ángel Sánchez. No vaig parlar amb Florentino Pérez. No he tornat a parlar amb ell. No passa res. Ells fan el seu camí i jo faig el meu". Un assossegat Julen Lopetegui, sempre en so de pau i sense voler desenterrar la destral de guerra, va repassar dijous a la nit el seu passat al Reial Madrid, del qual va ser acomiadat l’octubre passat, i de la selecció, destituït a Rússia a punt de començar el Mundial, a preguntes del periodista Juanma Castaño, a la cadena COPE.

Segons va reconèixer Lopetegui ara està més fort que abans.  "Les nits de Krasnodar [adeu a la selecció] i de Madrid [adeu al Reial Madrid] són situacions que et fan més fort i t’ajuden a tenir la pell més dura. No s’ha de ser tràgic. Les deixo en el passat". En el repàs de les seves últimes etapes com a entrenador de futbol, el tècnic basc va reconèixer: “Tant als meus jugadors com a mi, el Mundial ens feia una il·lusió tremenda i ens sentíem capacitats per emprendre la nostra única responsabilitat. Jo només era seleccionador, no entrenador del Madrid”.

Sense rancor

Notícies relacionades

Va deixar clar també que no guarda rancor al conjunt blanc pel seu acomiadament. "Evidentment, jo sento un gran agraïment per al Madrid i un afecte immens als que han sigut els meus jugadors. Per això, els desitjo el millor", va assegurar Lopetegui, que també va parlar de Vinicius i va explicar per què no li donava minuts quan era el responsable del vestuari blanc. "¿Vinicius? Anava a jugar. Les temporades duren 10 mesos, no un mes i mig. Segur que tindrà un futur sensacional"

Lopetegui es va deixar estimar per un suposat futur en la Premier ("és una lliga extraordinària en què els entrenadors duren més" i tampoc va voler parlar malament de Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol i artífex del seu acomiadament en el Mundial quan es va saber que havia fitxat pel Madrid. "Mai diré d’aquest aigua no en beuré. Si no pots canviar el passat, ¿per què t’hi has de barallar? El millor és mirar al futur".