'EL MUNDO' DESTAPA UNES GRAVACIONS

"Hi havia set jugadors del Valladolid comprats"

El diari informa que les gravacions proven que Aranda i Bravo van pactar la manipulació del duel amb el València

jmexposito48414414 graf1484  zuera  zaragoza   31 05 2019   los ex futbolistas 190531190707

jmexposito48414414 graf1484 zuera zaragoza 31 05 2019 los ex futbolistas 190531190707 / Javier Cebollada

1
Es llegeix en minuts

"Hi havia set jugadors del Valladolid comprats." El diari ‘El Mundo’ ha revelat en exclusiva les gravacions en les quals es prova la manipulació de l’última jornada entre el Valladolid i el València. A més d’aquestes converses, també s’han recollit indicis, contactes entre futbolistes i cites dels implicats, per la qual cosa s’hauria produït una manipulació d’aquest partit.

En aquestes converses, que ha recollit ‘El Mundo’, s’escolta una de les frases pronunciades per Carlos Aranda, un dels implicats en l’operació Oikos, que han sigut interceptades per la policia en escoltes telefòniques.

Notícies relacionades

Al jutjat d’instrucció número 5 d’Osca han sigut analitzades sis mesos d’intervencions telefòniques als principals implicats en la trama de manipulacions. Aquesta manipulació hauria sigut realitzada de forma concertada amb Borja Fernández Fernández, capità del Valladolid, a canvi d’un pagament que, segons la documentació judicial, encara estaria pendent de realitzar-se o d’acreditar amb proves.

Pla d’Aranda i Bravo

El pla suposadament delictiu és atribuït a Aranda i al també exfutbolista Raúl Bravo. Tots dos, segons el jutge, s’haurien lucrat realitzant apostes milionàries al conèixer per endavant el resultat, ja pactat prèviament, i es repartien els beneficis entre els jugadors que s’haurien deixat perdre. No s’ha detectat en la investigació judicial cap relació amb el València.