Neymar retira el vídeo utilitzat per defensar-se de l'acusació de violació

El brasiler volia demostrar que la dona va mantenir un tracte normal després de la trobada sexual que van tenir el 15 de maig, data en què va afirmar haver sigut violada

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts

El davanter brasiler Neymar va retirar del seu compte a Instagram el vídeo que havia publicat per defensar-se de l’acusació de violació per una noia amb qui es va trobar a París, després de l’anunci de la Policia Civil d’obrir una investigació per la seva divulgació.

Dissabte, el jugador del París Saint-Germain va publicar un vídeo en el qual va revelar les converses que va mantenir per escrit des del març fins al maig passat amb la presumpta víctima i fotos íntimes d’aquesta última, després que la dona el denunciés divendres en una comissaria de la ciutat de São Paulo.

Amb el missatge, l’atacant va voler demostrar que la dona va mantenir un tracte normal després de la trobada sexual que va tenir amb Neymar el 15 de maig, data en què la dona va afirmar haver sigut violada.

Al Brasil és delicte oferir, compartir, transmetre, vendre, distribuir, publicar o divulgar imatges o vídeos de contingut sexual per qualsevol mitjà sense el consentiment de la víctima, amb una previsió de pena d’un a cinc anys de presó, temps que pot augmentar en cas que la persona ho hagi fet per venjança o humiliació, després d’haver mantingut una relació sexual.

La dona, la identitat de la qual no s’ha divulgat, va presentar divendres passat una denúncia en una comissaria de São Paulo acusant Neymar d’haver-la violat en un hotel de París el 15 de maig d’aquest any.

Segons va explicar la presumpta víctima en la querella, divulgada pels portals 'UOL' i 'GloboEsporte' i confirmada per la Secretaria de Seguretat Pública de São Paulo, "Neymar es va tornar agressiu, i mitjançant violència, va practicar relació sexual contra la seva voluntat".

L’atacant del París Saint-Germain va negar aquesta versió, va divulgar les converses a les seves xarxes socials i va assegurar que "el que va passar aquell dia va ser una relació entre un home i una dona dins de quatre parets, una cosa que passa en totes les parelles".

Notícies relacionades

Per la seva banda, el pare del jugador, Neymar da Silva Santos, va afirmar que representants de la presumpta víctima van entrar en contacte amb ell per exigir-li diners a canvi de garantir el silenci de la dona.

Neymar és actualment a Rio de Janeiro, concentrat amb la selecció brasilera per a la Copa Amèrica, que es disputarà al Brasil entre els 14 de juny i el 7 de juliol. 

Temes:

Instagram Neymar