L'ANUNCI DEL CAPITÀ

Ramos: "Jo no me'n vull anar del Madrid, m'agradaria retirar-me aquí"

"Jugaria fins i tot gratis, sempre li he dit al president que no me n'aniria", diu el defensa blanc

zentauroepp48398803 madrid 30 05 2019  deportes  rueda de prensa de sergio ramos190530183330

zentauroepp48398803 madrid 30 05 2019 deportes rueda de prensa de sergio ramos190530183330 / JOSE LUIS ROCA

4
Es llegeix en minuts
Alejandro García

"No hem tocat el tema econòmic en cap moment. És qüestió de confiança i afecte emocional. Vull deixar molt clar el meu futur. Hi va haver coses que em van doldre. Jo no me’n vull anar del Madrid, m’agradaria retirar-me aquí". Sergio Ramos, el capità del Madrid, ha sigut contundent. "Vull començar el futur construint, cal deixar el passat enrere. M’agradaria retirar-me aquí", ha dit el defensa blanc (33 anys), que dilluns se’n volia anar gratis del Bernabéu i ara es queda a complir el seu contracte, que expira el 2021.

"No menteixo, tenia una oferta de la Xina sobre la taula. Ahir vaig parlar amb el president per construir un futur millor, el dia que me’n vagi me n’aniré per la porta gran, com em mereixo", ha indicat Ramos, indicant que "no me n’hagués anat gratis ni pagant. Estic molt content amb el meu salari, amb el meu contracte. És mentida que jo demanés la carta de llibertat, no l’he demanat, no l’he exigit", ha afegit el capità del Madrid.

"Vaig voler parlar amb el president perquè la relació no estava com jo crec que havia d’estar. En una tarda es va arreglar" (Sergio Ramos)

"Jo jugaria gratis al Madrid perquè així ho sento. Però vaig voler parlar amb el president perquè la relació no estava com jo crec que havia d’estar. Era un tema d’afecte amb ell", ha dit sobre la seva relació de "pare i fill" amb Florentino Pérez. "Qui no s’ha barallat alguna vegada amb el seu pare. Però en una tarda ho hem arreglat amb el ‘presi’", ha recalcat el central blanc. 

"Em queden dos anys de contracte, jo no em plantejo anar-me’n. I menys a un equip que pogués competir amb el Madrid. Això mai. No em surt de dins. Si me’n vaig del Madrid és perquè el meu cos no dona per estar al nivell ‘top’ i per anar a un equip que no competeixi contra nosaltres", ha admès el defensa. "Soc el capità del Madrid i sento que tinc molt suport per part dels meus companys".

"El tema Ramos queda enterrat. Prou que ja parleu massa de mi alguns. Em genera malestar tot el que ha sortit" (Sergio Ramos)

"Vaig anar a veure el president i li vaig dir que volia estar aquí. Va trobar a faltar la relació tan bona que teníem abans, parlava amb el ‘presi’ gairebé cada dia. Però d’aquesta possibilitat de voler anar-se’n a anar-se’n hi va tot un món. El tema Ramos queda enterrat. Prou que ja parleu massa de mi alguns", ha indicat el capità de l’equip blanc, revelant que "la proposta era fora del normal". Per això li va comentar l’interès d’un equip xinès al mateix Zinedine Zidane perquè n’estigués informat.

Sense estratègia per renovar

"Em genera malestar tot el que ha sortit. Surten coses que no han de sortir i es genera una opinió equivocada. Tot plegat m’ha molestat una mica. No és cap estratègia per renovar, estic content amb el que tinc i estic content on soc", ha precisat Ramos, que ha indicat que "hem de partir de zero. Ho hem fet les dues parts, a partir d’ara no hi haurà cap problema". 

"Soc espanyol i els espanyols aquí són vistos d’una altra manera. Sembla que només renova Ramos. Tinc la consciència molt tranquil·la" (Sergio Ramos)

El capità blanc està dolgut perquè "tot el que surt a la premsa no és veritat", mentre continua sentint el recolzament de l’afició madridista. "Em surt rendible que en 14 anys només m’hagin xiulat un dia. A Cristiano el van xiular al seu dia i a mi també", ha dit Sergio Ramos. "Soc espanyol i els espanyols aquí són vistos d’una altra manera. Sembla que només renova Ramos. Tinc la consciència molt tranquil·la, estic a gust amb el que guanyo. El tema econòmic és totalment secundari".

Notícies relacionades

Ramos es va queixar que "una reunió privada es convertia en pública" ja que li volia traslladar a Florentino l’oferta de la Xina. "Vaig parlar-ne amb el president tots dos sols. Vam parlar de pare a fill, però les persones que em van acompanyar no hi eren. Va ser una cosa confidencial i privada entre nosaltres". No ha volgut anunciar què farà quan acabi el seu contracte d’aquí a dos anys. "No sé si aniré a la Xina, els Estats Units o em quedaré aquí fent d’entrenador".

"Jo no poso els horaris, no fitxo jugadors. Jo soc el capità, el ‘presi’ és el ‘presi’. Cadascú al seu lloc" (Sergio Ramos)

"Jo soc el capità, el ‘presi’ és el ‘presi’. Cadascú al seu lloc. Jo no poso els horaris, no fitxo jugadors. De vegades, em pregunten per un jugador o un altre, però jo no soc qui ha de dir res d’això", ha revelat Sergio Ramos.