Dispositiu de seguretat

Madrid davant de la final de la Champions: 4.700 efectius i límits en la venda d'alcohol

La compra de begudes alcohòliques quedarà prohibida a partir de les 17.00 hores

ecarrasco43010391 entreno seleccion  espa a   argentina  wanda metropolitano  180421100653

ecarrasco43010391 entreno seleccion espa a argentina wanda metropolitano 180421100653 / Valenti Enrich

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Un total de 4.700 efectius integraran el dispositiu del partit de final de Champions que dissabte disputaran el Liverpool i el Tottenham al Wanda Metropolitano, al qual es preveu que assisteixin 67.800 aficionats anglesos, que s’agruparan en dues zones de la ciutat de Madrid on a les 17.00 hores quedarà prohibida la venda d’alcohol.

A més, per primera vegada en un dispositiu de seguretat d’un esdeveniment esportiu considerat d’alt risc hi participarà un dron de la Policia Nacional que sobrevolarà els voltants de l’estadi i, juntament amb la UEFA, es posaran en marxa equips conjunts d’informació per oferir atenció directa als aficionats en cada una de les ‘fan zones’: La del Liverpool a la plaça de Felipe II i la del Tottenham, a la plaça de Colón.

Són alguns dels detalls que aquest dimarts han ofert els màxims responsables del dispositiu després de l’última reunió de coordinació celebrada aquest matí a la Delegació del Govern, amb implicació de totes les administracions.

Notícies relacionades

A més de la previsió d’assistència d’aficionats del Regne Unit amb entrades facilitades per la UEFA, també s’espera l’arribada de seguidors des de Benidorm (Alacant), les Canàries, les Balears i la Costa del Sol.

El dispositiu, coordinat des del complex policial de Canillas, estarà integrat per 4.700 efectius, dels quals uns 4.200 seran policies nacionals, als quals se sumaran agents de la Guàrdia Civil i Policia Municipal, així com personal dels serveis d’emergència com Samur-Protecció Civil, Bombers i Creu Roja.