incidents a Amsterdam

Ultres de l'Ajax llancen focs artificials a prop de l'hotel del Tottenham

Els seguidors violents ja van provocar incidents semblants en les visites europees del Madrid i la Juventus

ajax

ajax / EMMANUEL DUNAND (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Seguidors ultres de l’Ajax han llançat aquest dimecres a la matinada focs artificials als voltants de l’hotel on s’allotgen els jugadors del Tottenham, a Amsterdam, per despertar-los en la prèvia de les semifinals de la Lliga de Campions. L’acció va ser reivindicada per F-Side, el mateix grup de ‘hooligans’ que va disparar material pirotècnic contra l’hotel on s’allotjaven els futbolistes del Reial Madrid, en la prèvia de l’anada de vuitens de final, i a prop de l’hotel de la Juventus, la nit anterior al matx de quarts de final.

Notícies relacionades

F-Side va pujar un vídeo a xarxes socials titulat ‘Bon dia, Tottenham Hotspur, ¿heu dormit bé?’ (que no es reprodueix per raons òbvies) en què es veu com desenes de focs artificials es llancen cap a les cinc del matí (2.00 GMT), durant gairebé tres minuts. En un altre vídeo gravat pel mateix grup s’aprecia que el material pirotècnic va ser disparat des d’un aparcament proper a l’hotel de l’equip anglès.

Sense arrestos

Les forces de seguretat no han anunciat cap arrest, a diferència del que va passar en la prèvia del partit contra el Reial Madrid, quan quatre persones van ser detingudes. L’Ajax rep aquest dimecres el Tottenham en les semifinals de la Lliga de Campions després de vèncer en el matx d’anada, jugat a Londres, per 0-1.