sentència a mestalla

El València, a fer-li un 'Liverpool' a l'Arsenal

zentauroepp48067477 valencia190508190742

zentauroepp48067477 valencia190508190742 / JOSE JORDAN

1
Es llegeix en minuts
Nacho Herrero

Seguint la línia oberta pel Liverpool aquest dimarts davant del Barça a la Champions, el València espera donar-li la volta a la seva semifinal de l’Europa League davant de l’Arsenal empès per la força de Mestalla.  Els de Marcelino García Toral ho tenen una mica més fàcil que els de Klopp perquè el resultat de l’anada va ser de 3-1 per la qual cosa un 2-0 els valdria per treure’s un bitllet per a la final de Bakú. 

El tècnic va admetre que el xoc d’Anfield permet fer la “lectura” que “si estem al màxim nivell com el Liverpool tindrem opcions” tot i que va recordar que hauran d’escriure la seva història.  “No tenim per què eliminar l’Arsenal perquè el Liverpool hi hagi eliminant el Barça, ho farem perquè els nostres jugadors estan convençuts”, va assenyalar.

Obligat a marcar dos o tres gols més que el seu rival, els locals sortiran amb tot. “Hem de buscar la porteria cada vegada que tinguem la pilota”, va assenyalar.  L’asturià va dir que la seva habitual recepta d’“intel·ligència i paciència” per a aquest tipus de remuntades en aquest cas no està renyada “amb l’atreviment, l’alegria, la intensitat i atacar permanentment la porteria rival quan tinguem la pilota”.

Notícies relacionades

Jugarà a favor del València la fragilitat defensiva de l’equip d’Unai Emery, que tornarà a un camp que va ser el seu quatre temporades però que l’hi guarda rancor des d’una vehement celebració amb el Sevilla, ‘croqueta’ per la gespa inclosa.  Però tot i que hagi de marcar dos o tres gols més que el seu rival, el partit d’anada va deixar clar que el primer per als locals serà recuperar la seva fortalesa defensiva. La verticalitat de la dupla que formen Aubameyang i Lacazette i la seva rapidesa no permetran al València gaires alegries enrere per més que sàpiga que el darrere del conjunt londinenc no brilla per la seva solidesa.

Es dona per fet que Marcelino, malgrat declarar-se públicament satisfet amb l’experiment de canviar el dibuix per al partit d’anada, tornarà al seu clàssic 4-4-2. La possibilitat de poder comptar amb Francis Coquelin, sancionat la setmana passada, és l’argument perfecte per fer-ho. 

Temes:

València CF