A TOTES

L'Ajax fa el primer pas cap al triplet guanyant la Copa

El conjunt holandès va guanyar la Copa d'Holanda davant del Williem II i té moltes possibilitats d'aconseguir la Lliga Eredivise i la Champions League

aguasch48029047 72550354  rotterdam  netherlands   05 05 2019   matthijs de 190506130924

aguasch48029047 72550354 rotterdam netherlands 05 05 2019 matthijs de 190506130924 / OLAF KRAAK

1
Es llegeix en minuts
Iván Adler

No hi ha dubtes que l’Ajax  està tenint una temporada enlluernadora. L’equip holandès està retent un veritable homenatge a Johan Cryuff amb la seva manera de jugar, perquè a més dels grans resultats, els holandesos tenen un estil de joc que enamora propis i estranys. Tant és així que tenen moltes possibilitats d’aconseguir el triplet, i ja van fer el primer pas després de consagrar-se com a campions de la Copa d’Holanda el passat diumenge, després d’un contundent triomf a la final davant del Willem II per 4-0, amb gols de Blind, doblet de Huntelaar  i un de Kristensen. La trobada es va disputar a l’Stadion Feyenoord, a Rotterdam, i, d’aquesta forma, els dirigits per Erik ten Hag van sumar la vint-i-novena copa local. 

Quatre partits el separen del triplet, a l’equip comandat pel jove capità de només 19 anys, De Ligt, al centre de la defensa; i per l’altre juvenil, De Jong, que lidera el migcamp i serà del Barça a partir de la següent temporada.

Notícies relacionades

El pròxim compromís que tindran serà aquest dimecres, a Amsterdam, davant del Tottenham  per la tornada de la semifinal de la Champions League. L’anada al nou estadi dels Spurs  els hi va anar a favor (0-1), i per això la possibilitat de ser l’1 de juny al Wanda Metropolitano per disputar la gran final és una certesa. I aquesta final podria ser contra el Barcelona, que té un gran avantatge de tres gols per defensar a Anfield Road, i si es concretés aquest enfrontament s’hauria de reanomenar amb el nom de 'Final Johan Cryuff'.

Pel que fa a la Lliga Eredivise, l’Ajax  actualment és líder de la competició amb els mateixos punts que el PSV, a qui supera quant a la diferència de gol. Dues victòries en les dues trobades que falten per jugar, contra l’Utrecht i el De Graafschap, garantiria el doblet i un gran pas cap al triplet.