els plans de la selecció

'La Roja' esperarà Luis Enrique tot el temps que sigui necessari

afp 1ey5o8

afp 1ey5o8 / JOSE JORDAN (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La federació espanyola esperarà Luis Enrique tot el temps que sigui necessari. Fins que es resolgui el problema familiar que el manté allunyat de la selecció. És el missatge que es desprèn des de la presidència de la federació espanyola de futbol. Luis Rubiales ha declarat a l’assemblea celebrada a Madrid: "Volem que sigui seleccionador ara i en el futur", va dir, tot i que es va referir a "una situació familiar complexa".

"Ja li hem transmès que aquesta és casa seva i ens adaptarem al 100% perquè segueixi", va afegir Rubiales.

Els partits contra Suècia i les Illes Fèroe

Notícies relacionades

Rubiales i Luis Enrique es van reunir diumenge 28 d’abril. No es veien des del març passat a Malta, quan el tècnic va abandonar d’urgència la concentració de la selecció rumb a Barcelona. La notícia va desencadenar una onada de recolzaments. Diumenge, el president li va transmetre tot el seu recolzament i ànim.

L’equip de Luis Enrique planifica els pròxims partits de ‘la Roja’. En el partit contra Malta, el va substituir a la banqueta el seu número dos, Robert Moreno. Espanya s’enfronta al juny als combinats de les Illes Fèroe (el dia 7) i Suècia (el 10), en partits classificatoris per a l’Eurocopa 2020. Probablement, serà de nou Robert Moreno qui ocupi el lloc de l’asturià.