LLIGA DE CAMPIONS D'HANDBOL

El Barça d'handbol guanya l'HBC Nantes i posa un peu a la 'final four' de Colònia

Els de Xavi Pascual s'imposen a domicili per set gols

zentauroepp47879533 deportes  balonmano fc barcelona bara  nantes   twitter hb190424222125

zentauroepp47879533 deportes balonmano fc barcelona bara nantes twitter hb190424222125

2
J. M. B.

No tenia el Barça d’handbol un partit fàcil, tot i que finalment els nervis no es van imposar. Després de l’eliminació de l’any passat en vuitens de final, de quedar-se en semifinals en la temporada 2016-17 i de la derrota l’any passat en la fase de grups en la mateixa pista que va jugar aquest dimecres, el conjunt de Xavi Pascual va aconseguir una contundent victòria en l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions a casa de l’HBC Nantes, després d’imposar-se per 25-32. La tornada es jugarà el pròxim 4 de maig alPalau Blaugrana.

Va començar l’HBC Nantes colpejant primer des dels set metres, precisament amb un gol d’un dels quatre exblaugranes de l’equip francès, Valero Rivera. No obstant, l’equip de Pascual va respondre ràpid de la mà deFàbregasi, sobretot, de les parades dePérez de Vargas. El Barça va agafar els primers avantatges, de fins a tres gols, però l’equip francès va empatar gràcies a les situacions de superioritat numèrica.

Amb el 6-6, de nou, els blaugranes van imposar la seva defensa i, una altra vegada, se’n van anar tres gols a dalt, la qual cosa va obligar l’HBC Nantes a demanar temps mort. Però la defensa blaugrana va ser un fortí, i l’equip català va aconseguir una màxima de quatre gols que va poder ser més gran gràcies a les bones intervencions del porter del Nantes, Bonnefoi. Al descans s’hi va arribar amb 12-16 al marcador.

La segona part va començar amb el FC Barcelona més endollat, aconseguint ampliar la màxima a vuit gols amb l’encert de Fabregas, el millor del partit amb nou gols. Un temps mort de l’HBC Nantes no va aturar la sagnia, i el Barça va continuar ampliant l’avantatge fins i tot jugant amb un jugador menys, fixant la màxima en 10 gols.

Gonzalo de Vargas va continuar parant, i tot i que l’HBC Nantes es va situar en set gols, els blaugranes van saber mantenir la còmoda renda gràcies a la bona feina de la defensa, tant col·lectiva com individual. L’equip de Pascual va posar, així, un peu a la ‘final four’ de Colònia, tot i que haurà de rematar la feina al Palau Blaugrana.

La fitxa

<span style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 1.6rem; line-height: 2.6rem; font-family: inherit; vertical-align: baseline;"><span style="font-weight: inherit; margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-stretch: inherit; font-size: inherit; line-height: inherit; font-family: PTSerif-Bold; vertical-align: baseline;">25 - HBC Nantes (12 +13): </span></span>Bonnefoi, Valero Rivera Jr (8), Balaguer (1), Lagarde (4), Tournat (3), Lazarov (2), Gurbindo (1), set inicial; Pechmalbec (1), Feliho (-), Emonet (1), Siffert (-), Imare (-), Delecroix (1), Guillo (-), <br/>Nyokas (3) i Auffret (-)<span style="font-family: inherit; font-size: 1.6rem; font-style: inherit; font-variant-ligatures: inherit; font-variant-caps: inherit; font-weight: inherit;">.</span>