desaparició

Mor als 86 anys Sebastià Salvadó, president del RACC durant 31 anys

Va ser un dels grans impulsors de l'automobilisme a Espanya

salvad

salvad

1
Es llegeix en minuts

Sebastià Salvadó, expresident del Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) durant 31 anys i un dels grans impulsors de l’automobilisme a Espanya, ha mort a Barcelona als 86 anys, segons ha informat el Circuit de Barcelona-Catalunya. Salvadó, màxim dirigent del RACC entre 1985 i el 2015, va ser peça clau en el desenvolupament de les competicions automobilístiques en aquest període a Espanya, ja que va promoure el Circuit de Catalunya i va impulsar la celebració tant del Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 com del Ral·li RACC Catalunya.

Notícies relacionades

Al capdavant del RACC, va convertir l’esmentat club automobilista en l’entitat amb més socis de Catalunya. Llicenciat en econòmiques i empresarials i MBA per IESE, Salvadó va ser un destacat pilot i guanyador, el 1957, de la primera edició del Ral·li Catalunya.

En les tres dècades que va estar al capdavant del RACC, l’esmentat club va passar dels 85.000 als 860.000 socis. No obstant, en diverses entrevistes, Salvadó sempre va voler destacar el llegat que va suposar la creació de la Fundació RACC, per l’activitat tècnica i pedagògica en la seguretat viària.

Temes:

Catalunya