partit de Champions

Itàlia expulsa 54 seguidors violents de l'Ajax

Els aficionats holandesos seran deportats aquest dimarts després d'haver sigut arrestats a Torí amb objectes perillosos

EPA9193. TURIN (ITALY), 15/04/2019.- Jugadores de Ajax Erik Ten Hag participan en un entrenamiento este lunes en el estadio Allianz en Turín (Italia). El Ajax Amsterdam enfrentará a Juventus FC en un partido de los cuartos de final de la Liga de Campeones UEFA. EFE/ALESSANDRO DI MARCO

EPA9193. TURIN (ITALY), 15/04/2019.- Jugadores de Ajax Erik Ten Hag participan en un entrenamiento este lunes en el estadio Allianz en Turín (Italia). El Ajax Amsterdam enfrentará a Juventus FC en un partido de los cuartos de final de la Liga de Campeones UEFA. EFE/ALESSANDRO DI MARCO / ALESSANDRO DI MARCO (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El Ministeri de l’Interior italià ha confirmat l’expulsió de 54 aficionats holandesos després de ser detinguts a Torí amb possessió de diversos objectes perillosos en la vigília del partit de Champions entre la Juventus i l’Ajax que es disputa aquest dimarts (21 hores, 1-1 en l’anada).

"54 seguidors holandesos, que han arribat a Itàlia en les últimes hores, seran deportats per raons d’ordre públic i escortats a la frontera aquest dimarts", va indicar el ministeri en un comunicat. "El grup [...] va ser trobat en possessió d’armes, bengales i petards", va afegir el ministeri.

L’antecedent d’Amsterdam

Notícies relacionades

"Gràcies a la policia, ningú pot permetre’s el luxe de venir a Itàlia per crear desordre, els nostres estadis i les nostres ciutats estan tancats per als que són violents", va indicar Matteo Salvini, ministre de l’Interior italià.

Abans del partit d’anada, fa una setmana a Amsterdam, més de 140 simpatitzants, majoritàriament italians, havien sigut arrestats al portar objectes potencialment perillosos. La policia havia parlat de focs artificials, aerosols de gas pebre, un ganivet, bengales, un martell i bastons extensibles.