La tragèdia no acaba

Ha mort un dels supervivents de l'accident aeri del Chapecoense

El Chapecoense va recordar en un missatge a Twitter la "brillant carrera" del periodista Rafael Henzel

brazil rafael henzel obit 44040-e26e8

brazil rafael henzel obit 44040-e26e8 / Andre Penner (AP)

1
Es llegeix en minuts

El periodista Rafael Henzel, supervivent de l’accident aeri que el 2016 va delmar la plantilla del Chapecoense, va morir aquest dimarts després de tenir un infart mentre disputava un partit de futbol amb els amics, van informar fonts del club brasiler.

Henzel va ser un dels sis supervivents de la tragèdia aèria que va tenir lloc el novembre del 2016, quan l’avió en què viatjava el Chapecoense es va estavellar a 17 quilòmetres d’arribar a l’aeroport José María Córdova, a prop de Medellín.

L’equip es dirigia a Colòmbia per jugar davant de l’Atlètic Nacional la final de la Copa Sud-americana 2016 i Henzel viatjava a l’avió juntament amb la plantilla per retransmetre l’històric partit.

En la tragèdia van morir 71 de les 77 persones que es trobaven a l’aeronau de l’aerolínia boliviana Lamia.

Notícies relacionades

El Chapecoense va recordar en un missatge a Twitter la "brillant carrera" del periodista, que "va narrar, de forma excepcional, la història" del club.

"Es va convertir en un símbol de la reconstrucció del club i, a les pàgines verdes i blanques d’aquesta institució, sempre hi haurà un record del seu exemple de superació i de tot el que va fer, amb amor, per l’equip, per la ciutat de Chapecó i per tots els aficionats del futbol", va afegir el Chapecoense.