nova polèmica

El Rayo i l'Osca s'afegeixen al Valladolid i tampoc cedeixen els seus catalans

Alberto García, Álex Moreno, Enric Gallego i Àlex Gallar no seran a Montilivi en l'amistós de dilluns de Catalunya contra Veneçuela

GRAF7259. Vitoria 28/01/2019.- Los jugadores del Rayo Vallecano celebran el primer y único gol del equipo madrileño durante el encuentro correspondiente a la jornada 21 de primera división que han disputado frente al Alavés en el estadio de Mendizorroza, en Vitoria. EFE/Adrián Ruiz de Hierro.

GRAF7259. Vitoria 28/01/2019.- Los jugadores del Rayo Vallecano celebran el primer y único gol del equipo madrileño durante el encuentro correspondiente a la jornada 21 de primera división que han disputado frente al Alavés en el estadio de Mendizorroza, en Vitoria. EFE/Adrián Ruiz de Hierro. / ADRIAN RUIZ DE HIERRO (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El Rayo Vallecano i l’Osca han informat, mitjançant un comunicat, que els seus jugadors Alberto GarcíaÁlex Moreno, Enric Gallego i Àlex Gallar no acudiran a la convocatòria de la selecció de Catalunya per "evitar qualsevol risc de lesió en un moment tan decisiu de la competició", segons indica l’equip madrileny. L’Osca, per la seva banda, addueix el mateix argument. Els quatre jugadors havien sigut convocats pel seleccionador Gerard López per jugar el pròxim dilluns 25 amb Catalunya davant Veneçuela a Montilivi.

Notícies relacionades

"Prenem aquesta decisió des del respecte a la Federació Catalana de Futbol, però entenent que hem d’evitar qualsevol risc de lesió dels nostres jugadors en un moment tan decisiu de la competició", declara el Rayo en el seu comunicat. "A més, a causa de la incorporació immediata d’un nou entrenador, creiem que és de vital importància que els jugadors estiguin en totes les sessions preparatòries de cara a assimilar els conceptes tàctics del nou tècnic", argumenta el club.

El Rayo Vallecano i l’Osca no són els únics clubs que han decidit no deixar que els seus jugadors vagin amb Catalunya. El Valladolid ha fet el mateix amb MasipAlcaraz i el seu tècnic Sergio González