multa a la vista

La UEFA obre un expedient disciplinari a Cristiano Ronaldo

Els càrrecs contra el jugador portuguès són per conducta inadequada al final del partit al tocar-se els seus atributs

marcosl47328868 topshot   juventus  portuguese forward cristiano ronaldo cel190314200221

marcosl47328868 topshot juventus portuguese forward cristiano ronaldo cel190314200221 / MARCO BERTORELLO

1
Es llegeix en minuts

La UEFA ha obert un expedient disciplinari al portuguès Cristiano Ronaldo, davanter del Juventus, pels gestos que va fer després d’eliminar l’Atlètic als vuitens de final de la Lliga de Campions. Segons informa aquest dilluns la UEFA l’expedient se li obre d’acord amb l’article 55 del reglament d’ètica i disciplina després de la investigació duta a terme per un inspector.

Els càrrecs contra Cristiano, segons la comunicació de l’organisme europeu, són per conducta inadequada. El Comitè de Control, Ètica i Disciplina prendrà una decisió sobre aquest cas el pròxim 21 de març. Cristiano Ronaldo va ser protagonista amb un triplet que va eliminar l’Atlètic i, a l’acabar el partit, ho va celebrar amb un gest obscè, imitant, de manera evident, el que havia realitzat a l’anada el tècnic blanc-i-vermell, l’argentí Diego Pablo Simeone.

El precedent de Simeone

Notícies relacionades

En aquest cas, la UEFA va sancionar el 'Cholo’ Simeone amb 20.000 euros per conducta inapropiada. Massimiliano Allegri, tècnic del Juventus de Torí, va assegurar dissabte passat que no té por que el portuguès Cristiano Ronaldo sigui sancionat pel gest que va fer i que confiava que pugui participar sense problemes en l’eliminatòria de quarts contra l’Ajax d’Amsterdam.

"Crec que el dimarts cadascú ho ha celebrat de manera diferent. A l’estadi hi havia 42.000 aficionats, haurien de sancionar-los a tots. No em sembla una cosa particular [la celebració de Cristiano]. No tenim por d’una sanció, i no n’hi haurà", va afirmar Allegri en la roda de premsa prèvia al partit de lliga contra el Gènova, que van perdre per 2-0.