Portades diaris europeus

Cristiano Ronaldo, tan groller com heroi

L'estrella portuguesa acapara totes les primeres pàgines dels diaris esportius tot i que una mica enfosquit pel partit entre el Barça i l'Olympique

portada-gazzetta

portada-gazzetta

1
Es llegeix en minuts

L’heroi groller, així es podria definir Cristiano Ronaldo, la gran figura de la Juventus, el futbolista enyorat per un Madrid en profunda crisi, i l’artífex, gràcies als seus tres gols, de la classificació del conjunt torinès davant d’un Atlètic desconegut. Només el gest imitació al que va fer Diego Simeone a Madrid, portant les mans cap als seus atributs, va enfosquir la gran actuació del portuguès, tan ordinari com heroi en la Champions.

Portada del diari 'L’Équipe'.

Només els preparatius del partit d’aquest dimecres al Camp Nou, entre el Barça i l’Olympique de Lió, han tret una mica de protagonisme a Cristiano Ronaldo, ja que els diaris esportius amb 'interessos’ futbolístics en el resultat de Barcelona han donat més importància al partit d’aquest dimecres, com és el cas del francès 'L’Équipe' i els catalans 'Sport' i 'Mundo Deportivo'.

Portada del diari 'Sport'.

Portada 'Mundo Deportivo'.

Notícies relacionades

No obstant, a Itàlia, tant 'La Gazzetta dello Sport' (la portada de la qual acompanya aquesta informació com a imatge principal) com 'Corriere dello Sport han apostat per la imatge grollera de Cristiano, la qual cosa ha rebutjat el tercer competidor quant a premsa esportiva ('Tuttosport') d’Itàlia.

Portada 'Corriere dello Sport'.

Portada 'Tuttosport'.

Els dos diaris esportius de Madrid, en canvi, han recordat el passat madridista de Cristiano, a qui han entregat la seva primera pàgina.

Portada del diari 'As’.