cita al zorrilla

Valladolid - Reial Madrid: horari i on veure el partit

El conjunt de Santiago Solari viatjarà a la capital de Castella i Lleó per visitar els val·lisoletans aquest diumenge

valladolid-real-madrid

valladolid-real-madrid

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Reial Madrid s’enfrontarà davant elReial  Valladolid, aquest diumenge a les 20.45 hores, a l’estadi José Zorrilla en la jornada 27 de la Lliga. L’equip blanc ve d’una molt mala setmana després de tres derrotes consecutives (dos contra el Barça) que van fer que quedés fora de la Copa del Rei, de la Champions League i que quedés gairebé també sense cap opció en LaLiga.

Els futbolistes dirigits per l’argentí Santiago Solari ocupen la tercera posició en la classificació, a 12 punts del líder, elBarcelona, quan falten 12 jornades per jugar. Tot i que matemàticament té possibilitats d’arrabassar la lliga als blaugrana, tot indica que és una tasca summament difícil. 

Notícies relacionades

El Valladolid, per la seva banda, està situat al 16è lloc de la taula, a tan sols 3 punts de la zona de descens, així que una derrota el podria comprometre a la zona baixa de la classificació. 

El partit es podrà veure, aquest diumenge, a partir de les 20.45, per Movistar+ i Movistar Partidazo. A més, també es podrà seguir en directe ‘online’ a través del web d’EL PERIÓDICO.