protesta del brasiler

Neymar, furiós amb el VAR

El brasiler, que no va poder jugar per la seva lesió, es va mostrar indignat amb la utilització de la tecnologia en la derrota del PSG davant del United

aguasch47249805 epa3443  paris  france   03 06 2019   el jugador de paris sa190307110218

aguasch47249805 epa3443 paris france 03 06 2019 el jugador de paris sa190307110218 / YOAN VALAT

1

Neymar no va poder contenir els nervis després de la derrota del PSG 1-3 davant delManchester United. L’àrbitre va xiular un penal a favor dels anglesos en el minut 90 que va causar l’eliminació del conjunt parisenc i el brasiler va esclatar a les xarxes socials. "Això és una vergonya. Posen a quatre tipus que no entenen gens de futbol perquè vegin la jugada en càmera lenta i això no existeix. ¿Com va poder posar la mà a l'esquena?. El penal no existeix", va escriure Neymar en una història que va pujar al seu compte d’Instagram.

Història que va pujar Neymar al seu Instagram.

L’exdavanter del Barcelona va haver de viure el partit des de la grada per la lesió que té al peu, tot i que els minuts finals de la trobada, que van ser de molta tensió pel penal que va donar la classificació als de Manchester en els quarts de final de la Champions League, els va viure des de dintre del camp.

L’equip de la capital francesa tenia un bon avantatge després del 0-2 aconseguit a l’Old Trafford, però no va poder aprofitar-la i va acabar sent eliminat en temps de descompte amb un gol de penal que va ser marcat pelVAR  per unes suposades mans de Kimpembe. Lògicament va causar una gran bronca entre els membres delPSG ,ja que va ser superior en els dos partits de la sèrie.

L’estirabot de Neymar, segons com ho interpreti la UEFA, podria costar-li una sanció, segons diverses fonts.