la polèmica

L'agent de Bale diu que l'afició del Reial Madrid «li hauria de besar els peus»

El gal·lès va ser xiulat pels aficionats madridistes i el seu representant va sortir a defensar-lo

aguasch47199439 real madrid s welsh forward gareth bale stands on the field 190305104330

aguasch47199439 real madrid s welsh forward gareth bale stands on the field 190305104330 / OSCAR DEL POZO

1
Es llegeix en minuts
EFE

Jonathan Barnett, agent del futbolista britànic Gareth Bale, va afirmar aquest dilluns que l’afició del Reial Madrid “li hauria de besar els peus” al seu representat i “avergonyir-se per les crítiques”. “Francament, haurien d’estar avergonyits de si mateixos. Gareth mereix el més gran dels respectes”, va dir Barnett en declaracions a la cadena britànica Sky Sports News.

“La manera en què els aficionats del Reial Madrid han tractat Gareth  no és ni més ni menys que una desgràcia. En els sis anys que ha estat a Espanya, ho ha guanyat tot”, va afegir l’agent, que va remarcar que el gal·lès és “un dels millors jugadors del món”.

No vol canviar d’equip

Notícies relacionades

Bale, de 29 anys, s’ha situat en el centre d’atenció de l’equip blanc després de la marxa del portuguès Cristiano Ronaldo. Dissabte, el davanter va rebre una xiulada quan va ser substituït durant el partit contra el Barcelona en què el Madrid va perdre per 0-1.

L’agent del jugador va negar que les relacions de Bale amb la resta de la plantilla siguin dolentes i va assegurar que no té plans de canviar d’equip l’estiu que ve. “Malgrat el que diu la premsa espanyola, ell és feliç. Parla un espanyol raonable i no hi ha cap problema entre ell i la resta dels jugadors del Madrid. La gent que escriu aquestes coses no en sap res, d’ell”, va afirmar Barnett. “No hi ha hagut una sola conversa sobre la possibilitat que Gareth deixi el Madrid. No se n’anirà enlloc aquest estiu”, va finalitzar el seu agent.