L'APUNTAT

Cristiano Ronaldo tampoc se salva a Itàlia

La Juventus i la seva estrella portuguesa, criticats per la premsa italiana després de la derrota a Madrid

aguasch47042003 juventus  portuguese forward cristiano ronaldo gestures duri190221123249

aguasch47042003 juventus portuguese forward cristiano ronaldo gestures duri190221123249 / PIERRE-PHILIPPE MARCOU

1
Es llegeix en minuts
Iván Adler

La Juventus va perdre 2 a 0 contra l’Atlètic en l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions i, malgrat la derrota, Cristiano Ronaldo va ser el protagonista de la nit. Els diaris esportius d’Itàlia no van dubtar a posar-lo a la portada del dia després del seu mal rendiment i la seva polèmica frase: "Jo tinc cinc Champions; l’Atlètic, zero"

No obstant, ‘Tuttosport', el diari de Torí, ciutat de la Juventus, no va dubtar a confiar en Cristiano per al partit de tornada. "CR7, salva aquesta Juve", exclamava a la seva portada. Tot i que després hi va haver una forta crítica: "Equip sense coratge i sense personalitat".

La portada de 'Tuttosport', el diari esportiu de Torí / AUTOR FOTO (FONT)

El diari de Milà'La Gazzeta dello Sport' va estampar a la portada: "Juve, torna a aixecar-te". "Giménez i Godín condemnen el ‘bianconero’", van escriure a continuació. I, també a la portada, van mantenir la fe en la 'Vecchia Signora': "El partit encara no s’ha acabat".

'La Gazzeta dello Sport', diari de Milà. / AUTOR FOTO (FONT)

Notícies relacionades

El diari de Roma‘Corriere dello Sport’, en canvi, va optar per un titular més irònic: "Cholazo", van posar a la portada, fent referència a l’entrenador matalasser. "Simeone bat la Juve i ara és molt difícil". "L’Atlètic domina amb Giménez i Godín. Cristiano decep", van sentenciar.

Portada del diari esportiu de Roma ‘Corriere dello Sport’ / AUTOR FOTO (FONT)

El cert és que el portuguès va fer un molt mal partit i hi va afegir un comportament polèmic. Primer amb l’afició blanc-i-vermella, quan li va recordar el conflicte judicial que té amb Hisenda, a la qual cosa Cristiano va respondre amb una 'maneta' fent referència a les cinc Champions League que ha guanyat. I després, amb la premsa, quan es va dirigir a la zona mixta i va recordar als periodistes: "Jo tinc cinc Champions; l’Atlètic, zero".

La Juve es desploma en la borsa de Milà

<strong>La cotització de les accions de la Juventus </strong>de Torí patien un seriós correctiu en la borsa de Milà durant les primeres hores de negociació, quan han arribat a caure un 13,8%, després que l’equip italià sortís derrotat 2-0 de la seva visita a l’estadi Wanda Metropolitano.