crisi total

El Reus B també amenaça amb mesures dràstiques si no cobra

El club deu als jugadors, que estan a Tercera, les nòmines dels últims cinc mesos i mig

entrenamiento-reus

entrenamiento-reus

1
Es llegeix en minuts

El Reus B Cambrils, filial del Reus Deportiu, que juga a Tercera Divisió, amenaça d’adoptar "mesures dràstiques" després de l’impagament de les nòmines dels últims cinc mesos i mig. Mitjançant un comunicat, la plantilla i el cos tècnic de l’entitat reusenca anuncien que prendran la iniciativa si abans del pròxim 22 de febrer no tenen "constància justificada amb la documentació oportuna" que se’ls han ingressat totes les nòmines pendents.

L’equip filial qualifica de "lamentable" la gestió realitzada per l’anterior propietari del Reus, Joan Oliver, que els va prometre abonar les nòmines abans de finals d’any, després d’informar-los que el club s’havia venut. Amb el canvi de propietat, els jugadors, cos tècnic i treballadors asseguren que es troben "en la mateixa situació que amb Joan Oliver" i "el malestar continua creixent dins de l’entitat".

Nous propietaris

En el comunicat detallen que s’han reunit amb els nous propietaris del Reus, que els va informar que "continuaria treballant pel bé de l’entitat" i davant d’aquesta situació molts jugadors van demanar abandonar l’entitat abans que es tanqués el mercat hivernal (31 gener).

Notícies relacionades

No obstant i malgrat "la situació insostenible" que s’estava vivint, cap jugador va ser autoritzat a abandonar l’equip. La raó oferta pels nous gestors per a l’impagament de les nòmines, en una reunió feta el passat 6 de febrer, va ser l’existència d’un problema de documentació que va provocar un retard "en tots els procediments burocràtics que s’havien de realitzar".

Promeses

La promesa després d’aquella reunió, segons detalla el comunicat, és que durant la següent setmana s’abonarien "totes les nòmines pendents a tots els integrants de la plantilla", però aquest dimecres encara no han rebut cap quantitat. El filial del Reus és setè en el grup V de la Tercera Divisió amb 41 punts, a sis dels llocs de promoció d’ascens i a 16 de la zona de descens. En el seu últim partit va guanyar 4-1 al Martinenc.