derrota inesperada

El Newcastle sorprèn i remunta el partit al Manchester City per 2-1

El conjunt de Pep Guardiola va començar guanyant 1 a 0 als 24 segons de partit amb gol d'Aguero, però els de Rafa Benítez van capgirar el marcador

aguasch46763451 manchester city s spanish manager pep guardiola gestures on 190130104630 / LINDSEY PARNABY

1

El Newcastle United va fer la sorpresa de la jornada al guanyar en al seu estadi l’actual campió, el Manchester City, amb gols de Salomón Rondón i Matt Ritchie, que van fer que el gol matiner de Sergio Agüero al cap de 24 segons de començar el partit no servís de gaire.

Els jugadors de Pep Guardiola, que en la derrota contra el Newcastle va complir 100 partits dirigits a la Premier League, es queden a quatre punts del líder, el Liverpool, amb els 'reds' amb un partit menys, per això un triomf dels de Jürgen Klopp aquest dimecres davant del Leicester City obriria una bretxa de set punts.

Partit suposadament assequible

Malgrat ser un partit presumiblement assequible, més encara quan els‘citizens’es van avançar 24 segons després de començar amb un gol del Kun Agüero, que va significar el segon gol més ràpid de la història del City a la Premier League, el Newcastle va aprofitar una nit sense brillantor del conjunt de Manchester per fer-los sortir els colors i a base de treball endur-se un triomf molt necessari en la lluita per la salvació.

Rondón, en la segona part, que va trencar la ratxa de sis partits del City sense rebre cap gol, i Ritchie, des del punt de penal, van remuntar el partit i van infligir als 'citizens' la quarta derrota d’aquesta Premier League.

La possibilitat de repetir títol s’allunya, amb els 56 punts que ara té el Manchester City en la classificació, però els dirigits per Rafa Benítez emergeixen des de les tenebres de la taula i se situen en 14a posició, amb 24 punts.