desaparició traumàtica

La tragèdia de Sala fa que l'entrenador del Cardiff es plantegi la dimissió

El mànager del club gal·lès se sent devastat després de la desaparició de l'avió del davanter argentí al canal de la Mànega

aguasch46748763 cardiff city manager neil warnock speaks  during a press con190129123423

aguasch46748763 cardiff city manager neil warnock speaks during a press con190129123423 / Ben Birchall

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Neil Warnock, entrenador del Cardiff City, club que havia de pagar 17 milions d’euros per Emiliano Sala, viu temps traumàtics després de la desaparició del que havia de ser el seu davanter estrella i va expressar que està "les 24 hores del dia pensant a renunciar". Warnock, a més, va explicar que el futbolista argentí li havia dit que que marcaria molts gols.

El cert és que l’avió de Sala continua sense aparèixer. Ni tan sols un rastre o un petit indici. Cap pista apareix sobre l’aeronau que es dirigia des de Nantes cap a Cardiff i que va perdre contacte amb la torre de control sobre el canal de la Mànega "No puc dormir. Porto 40 anys de carrera i aquesta ha sigut, amb diferència, la setmana més devastadora que m’ha tocat viure. No puc manejar la situació. Quan Emiliano va superar la revisió mèdica m’havia dit que marcaria molts gols", va expressar Warnock.

Notícies relacionades

A més, va explicar que la desaparició del futbolista l’ha colpejat molt dur perquè van mantenir moltes converses durant més d’un mes i mig. "Sé les moltes ganes que tenia d’unir-se al Cardiff City", va agregar Warnock. "He tingut diverses xerrades amb els jugadors i crec que hauríem de parlar el tema amb un professional. Perquè un no se n’adona però aquesta situació pot causar molts traumes també a les famílies", va finalitzar.

El Cardiff City juga el seu pròxim partit aquest dimarts a les 20.45 davant de l’Arsenal per la Premier League. Per petició de la família de Sala els jugadors no portaran braçalets negres ja que tenen fe i esperances que pugui aparèixer. Sí que hi haurà narcisos sobre la gespa de l’Emirates Stadium.