col·laborador de simeone

Detingut per violència masclista el preparador físic de l'Atlètic de Madrid

La Guàrdia Civil va detenir Óscar Ortega, 'el Profe', aquest dilluns a Majadahonda

ortega / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El preparador físic de l’Atlètic de Madrid, Óscar Ortega, anomenat ‘el Profe’, estàdetingut a la caserna de la Guàrdia Civil de Majadahonda, a Madrid, per un suposat cas de violència masclista, segons han informat fonts del mateix cos policial. Pel que sembla, la denúncia ha sigut interposada, segons diverses fonts, per la seva dona.

'El Profe' Ortega, que té 61 anys i és uruguaià, és l’estret col·laborador de Diego Pablo ‘Cholo’ Simeone i acumula una llarga experiència en diversos clubs de futbol de Mèxic, Colòmbia, Xile, el Japó, l’Argentina i Espanya. En la Lliga va arribar el 1999 i es va incorporar als serveis tècnics del Sevilla. Curiosament, a principis d’aquesta dècada va treballar per primera vegada a l’Atlètic i va coincidir tant amb Simeone com amb el seu ajudant‘el Mono’ Burgos quan tots dos eren jugadors blanc-i-vermells.

Amb Simeone des del 2006

Des de l’any 2006 col·labora amb Simeone. Han treballat junts, a part de l’Atlètic, on Ortega va arribar per segona vegada el 2011, al Racing de Avellaneda, al San Lorenzo, a l’Estudiantes, el River Plate i Catània. Anteriorment, també es va responsabilitzar en la Lliga espanyola de la preparació dels futbolistes del Racing i del Màlaga.

Notícies relacionades

Aquest dimarts hi ha programat entrenament de l’Atlètic, al qual havia d’acudir Ortega. Posteriorment, està prevista la presentació oficiald’Álvaro Morata com a jugador del conjunt madrileny després de la seva incorporació al club en el mercat hivernal que es tanca aquesta setmana.

Ortega s’ha fet famós en el món del futbol per la duresa dels mètodes d’entrenament que utilitza i que doten els futbolistes que prepara d’una gran força física al camp. No obstant, aquesta temporada estava sent discutit a causa de les lesions que està arrossegant l’Atlètic.