campiona lesionada

Carolina Marín: "Anem a totes, aviat tornaré"

La jugadora ha sigut operada aquest dimarts a Madrid

zentauroepp46727826 marin190128164647

zentauroepp46727826 marin190128164647 / ADI WEDA

1
Es llegeix en minuts

Carolina Marín, campiona olímpica i mundial de bàdminton operada aquest dimarts a Madrid de la ruptura del lligament encreuat anterior del genoll dret que va patir a Indonèsia, va manifestar en un vídeo que la intervenció va sortir "molt bé", va assegurar que va "a totes" i va prometre tornar "aviat". Tot i que els metges no han marcat un termini de recuperació, la jugadora ho té complicat per arribar al Mundial de Basilea (Suïssa) (del 19 al 25 d’agost).

"Ja m’han operat, ha sortit tot molt bé, només era el lligament encreuat, ja estic de recuperació", va indicar Marín en un vídeo en què apareix tombada en un llit de la clínica Cemtro de Madrid, on va ser intervinguda aquest dimarts pels doctors Pedro Guillén i Tomás Fernández Jaén.

En el vídeo, en què es veu com la campiona de Huelva té el genoll dret envoltat per una maquinària per començar la seva recuperació, Marín acaba donant un missatge d’optimisme amb el braç esquerre aixecat. "Us vull agrair a tots els missatges que m’envieu dia a dia, i anem a totes. Aviat tornaré", va finalitzar.

La lesió

Notícies relacionades

L’esportista de Huelva es va trencar el lligament encreuat anterior del genoll dret diumenge, durant la final del Masters d’Indonesia en la qual s’enfrontava a l’Índia Saina Nehwal pel títol a Jakarta.

En la jugada del 9-2, Carolina Marín es va trencar el lligament encreuat anterior del genoll dret. Va intentar continuar jugant, però es va retirar amb un favorable 10-4.