ANUNCI OFICIAL

L'Espanyol fitxa el davanter xinès Wu Lei

Conegut com el 'Maradona xinès', segons algunes fonts, podria estar lesionat, pel que sembla, a la clavícula, i s'ha de valorar si s'opera

chino

chino

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea

El RCD Espanyol ha oficialitzat aquest dilluns el fitxatge del davanter xinès Wu Lei, que arriba al conjunt blanc-i-blau procedent del Shangai FC i es converteix en la gran esperança blanc-i-blava per remuntar el vol i sortir de la crisi de joc i resultats en la Lliga, sobretot després de l’última derrota a Cornellà, davant del Reial Madrid, per 2-4. El futbolista –conegut com a ‘Maradona xinès’– es convertirà en el jugador més ben pagat de la plantilla. A la Xina, on és tota una estrella de la pilota, percep més de 8 milions d’euros nets.

Notícies relacionades

Segons ha informat el club en un comunicat oficial, Lei, nascut el 19 de novembre de 1991, encadena les últimes cinc temporades com a màxim golejador de la Lliga xinesa i, a més, l’any passat es va proclamar Bota d’Or al seu país. El jugador lluirà el dorsal número 24. No obstant, segons algunes fonts citades per 'Pericos Online', Lei podria arribar al club lesionat, ja que a la Xina informen que el jugador, després de firmar per l’Espanyol, viatjarà a Alemanya per decidir si s’opera. Segons aquesta informació, que cita els serveis mèdics de la selecció xinesa, el període de recuperació seria de tres mesos. Des del vessant blanc-i-blau s’entén que la lesió de Lei no és tan greu, pel que sembla, un problema a la clavícula que arrossega des de fa un mes, i s’assegura que possiblement no hi haurà la necessitat d’intervenir quirúrgicament. L’agència oficial xinesa Xinhua ha confirmat aquest dilluns la malaltia de Lei.

102 gols

El club, no obstant, només indica que feia temps que “la direcció esportiva seguia les evolucions del jugador i que la seva incorporació suposa una de les apostes més importants de la història moderna blanc-i-blava”. Lei podria ocupar diverses demarcacions de caràcter ofensiu. En els últims sis anys ha aconseguit 102 gols en la Superlliga xinesa, i aquí radica l’esperança blanc-i-blava que el jugador els permeti sortir del sot en què es troben immersos.

Temes:

Espanyol