càstig federatiu

Clausurat l'estadi de l'Olympique de Marsella

El conjunt marsellès rebrà el Girondins a porta tancada per la bengala de l'última jornada

NOG. Marseille (France), 25/01/2019.- Kevin Strootman (R) of Olympique Marseille reacts after being hit by a projectile during the French Ligue 1 soccer match between Olympique Marseille and Lille OSC at the Velodrome Stadium in Marseille, southern France, 25 January 2019. (Francia, Marsella, Roma) EFE/EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

NOG. Marseille (France), 25/01/2019.- Kevin Strootman (R) of Olympique Marseille reacts after being hit by a projectile during the French Ligue 1 soccer match between Olympique Marseille and Lille OSC at the Velodrome Stadium in Marseille, southern France, 25 January 2019. (Francia, Marsella, Roma) EFE/EPA/GUILLAUME HORCAJUELO / GUILLAUME HORCAJUELO (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Nou cop per al’Olympique de Marsella. La comissió disciplinària de la Lliga Francesa (LFP) va aprovar aquest dilluns el tancament total de l’Estadi Vélodrome, com a mesura de precaució, després dels incidents que van causar la interrupció del partit contra el Lilla l’últim divendres a la Lliga. "A causa de la naturalesa i la serietat dels fets, la Comissió es pronuncia a favor del tancament per un partit de l’estadi Vélodrome". 

Notícies relacionades

El conjunt marsellès és vuitè i està a nou punts del cap del campionat, enmig d’una crisi esportiva. Ara haurà de jugar en un estadi buit contra el Bordeus el 5 de febrer i corren també perill, si la sanció s’estén, de disputar un altre partit en idèntiques condicions davant l’Amiens. En el minut 57, en la derrota davant del Lilla, va esclatar una bengala a prop de Kevin Strootman Jordan Amavi, i l’àrbitre va aturar el partit durant 37 minuts.

Aquesta no serà la primera vegada en aquesta temporada que el Marsella juga al seu estadi a porta tancada. Ja van iniciar la campanya de la Lliga Europa davant del Frankfurt, el 20 de setembre, sense públic a les grades.