MUNDIAL D'HANDBOL

Espanya torna a somiar amb les medalles després de l'ensopegada de Croàcia davant del Brasil

Els 'Hispans' han de guanyar els seus dos partits i esperar que els balcànics empatin amb Alemanya i perdin amb França

jmexposito46636501 brazil s jose toledo  right  celebrates after winning the ha190120225736

jmexposito46636501 brazil s jose toledo right celebrates after winning the ha190120225736 / Martin Meissner

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Espanya torna a somiar amb les medalles alMundial d’handbolLa derrota collida dissabte contra França, just després de perdre també contra Croàcia, van deixar les opcions dels‘Hispans’ de classificar-se per a les semifinals supeditades a una combinació de resultats molt improbable. La carambola continua sent difícil, però la inesperada derrota de Croàcia davant del Brasil d’aquest diumenge (29-26) obren una escletxa d’esperança per al conjunt deJordi Ribera.

Notícies relacionades

Espanya continua sent quarta amb només dos punts, corresponents a la seva victòria contra Islàndia en la primera fase. Qualsevol opció d’acabar entre les dues primeres de grup i passar a semifinals passen irremeiablement per guanyar aquest dilluns al Brasil (18.00 hores. TDP), precisament la selecció que ha insuflat vida a Espanya, i que Croàcia i Alemanya empatin després (20.30 hores). D’aquesta forma, Alemanya tindria 6 punts, Croàcia 5 i Espanya 4.

La selecció arribaria viva així a l’última jornada, dimecres, quan encara necessitaria un altre resultat aliè: que França derroti Croàcia. Si això passés, la segona plaça es resoldria en l’últim partit, un Alemanya-Espanya en el qual als de Jordi Ribera només els valdria la victòria per acabar segon de grup (amb els mateixos 6 punts que els germànics) i colar-se a semifinals. Una carambola encara molt complicada, però molt més creïble que fa 24 hores després de la derrota contra França.

Temes:

Handbol