LLIGA FRANCESA

El PSG es venja del Guingamp amb una golejada escandalosa (9-0)

Neymar, Mbappé i Cavani s'exhibeixen davant del cuer, botxí dels parisencs a la Copa de la Lliga

rpaniagua46617660 psg s neymar celebrates with kylian mbappe  left  after scor190119195107

rpaniagua46617660 psg s neymar celebrates with kylian mbappe left after scor190119195107 / Michel Euler

1
Es llegeix en minuts

El París Saint-Germain (PSG) es va retre un homenatge aquest dissabte davant delGuingamp, el cuer del campionat francès, que havia eliminat el bloc de Tuchel a la Copa de la Lliga. Un triple de Cavani, un altre d’Mbappé, un doblet de Neymar i un punt de Meunier van segellar la golejada més gran de la temporada a les grans lligues d’Europa.

Un 9-0 escandalós que reafirma el PSG com a líder de França amb 13 punts d’avantatge sobre el Lilla, segon classificat. El vigent campió té, a més, dos partits menys. El líder, que porta 14 victòries per més d’un gol, té el títol a la butxaca.

Patacada del Mònaco

Notícies relacionades

El trident del PSG va tornar a comandar la victòria del líder, en què va reaparèixer Neymar a la Lliga. No jugava en aquesta competició des del 2 de desembre. El brasiler va obrir el marcador i va firmar el sisè gol també. L’únic contratemps per al quadro de Tuchel va ser la lesió de Verrati, que podria tenir un esquinç de turmell. 

En l’altre partit important de la jornada, el Mònaco es va estavellar al seu estadi amb una derrota contundent davant de l’Estrasburg  (1-5). L’equip d’Henry es va quedar amb 10 en el minut 7 per l’expulsió de NaldoCesc va jugar tot el partit però no va aportar-hi res.