POLÈMICA GOLEJADA

Un club cordovès demana perdó per haver guanyat 31-0 en un partit d'alevins

Els nens que van encaixar la derrota, del club Atlètic Menciano, seran convidats a una jornada de convivència

foto-cordoba

foto-cordoba

1
Es llegeix en minuts

La Fundació Còrdova CF ha demanat perdó al "club, jugadors, cos tècnic i familiars" de l’Atlètic Menciano per haver derrotat un dels seus equips en un partit d’alevins per 31-0. El voluminós tempteig d’aquesta trobada, corresponent al campionat de Tercera Andalusa Aleví Grup II, ha provocat el malestar del club menciano pel discutible benefici d’un marcador d’aquestes característiques en una categoria de formació.

"Per a aquesta Fundació i la seva escola de futbol segueix sent fonamental l’educació en valors i el respecte al rival per sobre de qualsevol resultat", indica el comunicat de la Fundació, que demana "disculpes" pel "que va succeir" en el partit que els dos equips van disputar a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva del club cordovès.

La institució blanc-i-verda assegura que "es prendran les mesures oportunes perquè aquest fet no torni a passar", ja que "és tasca d’entrenadors, educadors i pares ensenyar als nostres jugadors com comportar-se tant al terreny de joc com en la vida quotidiana, sabent guanyar i perdre amb el màxim respecte".

Llaços d’unió

Notícies relacionades

Els nens del club de la localitat de Doña Mencía seran, a més, convidats a un partit del primer equip del Còrdova per celebrar una jornada de convivència acompanyats dels nanos del conjunt blanc-i-verd.

Amb aquesta reunió, els seus promotors pretenen fomentar "llaços d’unió entre aquests dos equips" i afavorir "la cordialitat i esportivitat que hi ha d’haver més enllà del resultat d’un partit de futbol".

Temes:

Còrdova