SEGONA DIVISIÓ

El Nàstic es confirma a Elx com el pitjor equip de Segona

L'estúpida expulsió de Fali a la mitja hora condemna els tarragonins al Martínez Valero (1-0)

nastic

nastic

1
Es llegeix en minuts
Joan Vidal

Tornar com abans amb un sospitós habitual. Fali va perdre una altra vegada els nervis i va obligar a jugar els seus companys 60 minuts amb un home menys contra l’Elx, que es va emportar els tres punts (1-0). Un desavantatge insalvable per a un Nàstic que ocupa des de fa llargues jornades el fanalet vermell de la categoria.

El central grana es va queixar amargament per una falta intranscendent, no ocasionava cap perill, en el minut 29, i va acabar veient el camí dels vestidors. Va espavilar l’equip d’Enrique Martín  a partir d’aquell moment i Barreiro, amb un tremend xut amb la dreta des de fora de l’àrea, va poder avançar els visitants si no hagués topat amb el pal.

Notícies relacionades

La represa va començar novament amb el domini de l’Elx, però va ser el Nàstic qui va crear la primera oportunitat clara. Abraham va fer volar al debutant Edgar Badia, exporter del Reus Deportiu, en una sacada de falta directa que es colava per l’escaire. Un miratge. Iván, en el 59, superava Bernabé Barragán amb una rematada amb l’esquerrana impossible per al porter dels tarragonins.

"Ens juguem la categoria al Martínez Valero", expressava en la prèvia Enrique Martín. Fali no va entendre la transcendència del partit. Punt i final a una primera tornada per a l’oblit. El conjunt català haurà de fer números d’ascens directe, en el segon acte de la competició, si vol conservar la categoria i seguir en el futbol professional. S’espera una setmana moguda a Tarragona amb el mercat d’hivern obert i amb la necessitat de reforçar una plantilla que actualment és la pitjor de la Liga123.