INTERÈS A L'ESTRANGER

El Vila-real consulta al jutjat si Semedo pot marxar cedit fora d'Espanya

El futbolista portuguès, en llibertat provisional, necessita permís per sortir d'Espanya i acceptar ofertes del seu país, d'Anglaterra i de Turquia

semedo-villarreal

semedo-villarreal / Miguel Lorenzo

1
Es llegeix en minuts

El Vila-real CF ha tramitat una consulta al jutjat de València que porta el cas del seu jugador Ruben Semedo amb la intenció de saber si el futbolista portuguès pot sortir del territori espanyol per jugar com cedit en la segona meitat de l’actual campanya, segons van indicar fonts del club.

El Vila-real va fitxar el futbolista portuguès per cinc temporades el juny del 2017, però el jugador va ser acusat al principi del 2018 de delictes d’homicidi en grau de temptativa, lesions, detenció il·legal, amenaces, tinença il·lícita d’armes i robatori amb violència, per la qual cosa va estar 141 dies a la presó.

Pendent de judici

Notícies relacionades

Semedo, que està pendent de judici, va abandonar el mes de juliol el centre penitenciari de Picassent a l’haver-li sigut concedida la llibertat condicional després del pagament d’una fiança de 30.000 euros i, posteriorment, va ser cedit a l’Osca, club on ha jugat en la primera meitat del campionat. El club aragonès ha decidit descartar el futbolista per a la segona meitat del campionat, la qual cosa provoca la seva tornada a la disciplina del Vila-real, que es veu obligat a buscar una solució a la situació suscitada.

El club de la Plana Baixa no compta amb Semedo, i busca una cessió. Per això s’han estudiat noms com els del Marítimo de Portugal, el Reading anglès i el Besitkas turc com possibles destinacions del jugador. El problema rau a concretar si el futbolista disposa de permís per sortir del país i exercir la seva professió a l’estranger, una cosa que haurà de dictaminar el jutge i que el club confia que es produeixi per poder tancar una operació amb un club forà.

Temes:

Vila-real CF