EL MERCAT DE FITXATGES

Rabiot, Keylor i Lucas Hernández animen l'obertura del mercat hivernal

rpaniagua44393882 paris saint germain s french midfielder adrien rabiot is pic190101195959

rpaniagua44393882 paris saint germain s french midfielder adrien rabiot is pic190101195959 / FRANCK FIFE

3
Es llegeix en minuts

Mentre a AlemanyaFrança Anglaterra ja es podien efectuar operacions aquest dimarts, el mercat d’hivern s’obrirà oficialment a Espanya aquest dimecres a les 9.00 hores. Els clubs de la Lliga tindran temps fins a les 23.59 hores del31 de generper retocar les seves plantilles, resoldre carències o deixar anar llast.

Els primers dies arriben ja amb diversos noms a l’aparador, començant perRabiot,Keylor NavasiLucas Hernández, protagonistes dels tres grans de la Lliga. El Barça negocia amb el centrecampista francès, el porter del Madrid prepara la seva sortida del club blanc i l’Atlètic intenta convèncer el defensa esquerrà desitjat pel Bayern.

L’oblit de Solari

La imatge més comentada la va pujar el porter de Costa Rica en el seu compte d’Instagram. Relegat a l’ostracisme ambSantiago Solari, el porter ha vist comCourtoiss’ha fet l’amo absolut de la porteria blanca. Keylor va publicar una instantània en què saludava elsaficionatsdesprés d’una sessió d’entrenament a portes obertes a Valdebebas.

Keylor Navas saluda els aficionats del Madrid després d’un entrenament / INSTAGRAM

El missatge “gràcies per tot” va disparar elsrumors. El futur del porter sembla lluny del Madrid. L’Arsenal d’Unai Emery i la Roma, amb Monchi al capdavant de les operacions, són dos dels possibles destins d’un porter que mai va ser massa volgut per Florentino Pérez malgrat les seves notables prestacions. ElCityi laJuventustambé s’han fixat en ell.

Tres Champions seguides

Tan capaç de cometre errades incomprensibles com de mantenir dempeus el seu equip amb parades majúscules en partits claus, Keylor viu el seu pitjor moment al Madrid. “Vaig passar de guanyar tres Champions seguides a no jugar”, va resumir fa unes setmanes l’arquer, de 32 anys. 

Amb Lopetegui va disputar els tres primers partits de la Champions i també va començar jugant a la Lliga abans de ser rellevat pel gegant belga. Amb Solari ha quedat definitivament defenestrat. Si surt del club en el qual milita des del 2014, Kiko Casilla tornaria a ser el segon porter.

Mare i agent

El Barça, mentrestant, segueix de prop les evolucions de Rabiot, que acaba contracte el juny que ve. Davant de les informacions aparegudes a França, el club català va haver dedesmentir qualsevol acordamb el futbolista, que téllibertatper negociar el seu futur.

Véronique, la mare i agent del jugador, exigeix unaprima de fitxatge de 15 milionssi Rabiot arriba al Camp Nou a l’estiu amb la carta de llibertat. Si es produeix abans, el PSG hauria de fixar unpreu raonablede traspàs. Segons ‘L’Équipe’, el Liverpool, el Tottenham i la Juventus també volen l’astre francès. De Jong,una de les perles de l’Ajax, continua a l’agenda blaugrana.

Notícies relacionades

A l’Atlètic continuen pendents de Lucas Hernández, l’excel·lent defensa francès que té una clàusula de 80 milions. Al club blanc-i-vermell neguen la marxa del campió del món, que ha llançat l’envita la recerca d’una millora salarial. El presidentEnrique Cerezoassegura que mantindran la calma. Ja van premiarGriezmann amb 23 milions d’euros nets per temporada, cosa que va generar cert malestar en altres baluards de l’equip. Godín Filipe Luis, per exemple, acaben contracte al juny i ja poden negociar amb altres clubs.

Higuaín, Morata, Cesc...

El Sevilla, d’altra banda, va acordar la cessió del punta Muriel a la Fiorentina. El Milan, mentrestant, aposta per Morata en llocd’Higuaín, i no descarta el fitxatge de Cesc Fàbregas, que no compta per a Sarri al Chelsea. Entre els grans clubs, una de les peces més cotitzada és el centrecampista gal·lès Aaron Ramsey, que deixaràl’Arsenal i apunta a la Juventus. El Bayern i el PSG també s’han interessat per ell. 

Temes:

Fitxatges