UNA ALTRA PATACADA DEL MADRID

rpaniagua46271590 soccer football   la liga santander   real madrid v rayo val190106195938

rpaniagua46271590 soccer football la liga santander real madrid v rayo val190106195938 / JUAN MEDINA

El Madrid confirma la desfeta (0-2)

Nova patacada del conjunt de Solari, que perd contra la Reial Societat al Bernabéu

5
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Mal camí no porta a bon poble i la travessia del Madrid no era agradable. Venia de treure punts amb conflictes davant d’equips de la zona baixa i amb Solari avisant que no s’ha de subestimar el valor d’un empat. La Reial Societat va derrotar amb estrèpit el Madrid i va acabar de revelar la condició de convalescent greu de l’equip de Solari, impotent i frustrat. Vinicius va ser el millor en un equip en el qual no fa falta gaire per ser el millor, almenys no prou per guanyar.

Abans que els pocs pobladors del Bernabéu s’haguessin acomodat en el seu seient, amb l’expectativa de veure el primer partit important de Vinicius com a titular, el que van veure va ser un penal grotesc de Casemiro. El brasiler va anar al xoc dins de l’àrea, contra un rival que es dirigia al córner, com si estigués tallant un contraatac al camp contrari. Mikel Merino se’n va anar a terra, l’àrbitre al punt de penal i William José a celebrar el primer gol d’Alguacil a la banqueta donostiarra.

Amb el gol a favor, la Reial Societat va ajuntar línies entorn de la seva defensa i li va entregar el domini territorial al Madrid, impulsat per l’entusiasme, la velocitat i la fogositat de Vinicius, que li va donar una mica de frescor a un equip moribund.

Amb el seu compromís i la desídia del Madrid, la Real va anar avortant les ocasions blanques, suficients perquè l’equip de Solari mereixés l’empat, escasses per a les necessitats de l’equip. 

La primera part va agonitzar amb un centre de Lucas Vázquez que va acabar al pal, gairebé sense voler. Va ser un símbol de l’estat anímic de l’equip, a un pas que alguna cosa comenci a sortir bé. La mateixa impotència va patir la Real en el seu intent de córrer a la contra, mentre conservava de forma descarada el botí del gol.

Res va canviar en el Madrid després del descans, les mateixes carències en atac i el mateix protagonisme estèril de Vinicius. La Real va fer un pas endavant i va tenir ocasions per donar-li una estocada al partit que es va fer esperar.

Expulsió de Lucas Vázquez

Solari va reaccionar amb Isco, de nou suplent, malgrat la baixa de Bale; va treure Casemiro i va deixar l’equip sense migcampista; tot seguit, Lucas Vázquez va veure la segona groga i va deixar el Madrid amb un futbolista menys i amb l’obligació de remuntar. Quan es fa la cosa justa per complir l’expedient, qualsevol inconveniència pot desbaratar els plans.

El desconcert posicional dels de Solari va ser esborronador, mentre Vinicius s’erigia com a únic local salvable. Va demanar un penal de Rulli després d’una bona carrera, tan buscat com revisable, i va propiciar les situacions més clares per al seu equip entre la voràgine en la qual es va convertir el partit.

La Real va transitar per la segona part desaprofitant atacs en clara i manifesta superioritat. Només les seves males decisions van mantenir viu un partit que Solari va acabar d’intentar resoldre amb Reguilón i Ceballos, per Marcelo i Kroos, tots dos tocats, com si el seu equip no enfrontés una necessitat imperiosa de remuntar.

Res més lluny de la realitat, la Real va acabar per encertar en un contraatac que va culminar Bru a pler en el segon pal i enfrontar directament el Madrid amb una realitat severa i cruel.

Madrid, 0 - Reial Societat, 2

Madrid: Courtois (6); Carvajal (5), Ramos (4), Varane (4), Marcelo (4); Casemiro (3), Kroos (4), Modric (4); Lucas Vázquez (3), Vinicius (7), Benzema (5). Tècnic: Santiago Solari (3). Canvis: Isco (4) per Casemiro (m. 56), Reguilón (4) per Marcelo (m. 76), Ceballos (4) per Kroos (m. 79).

LA NARRACIÓ ‘ONLINE’ DEL PARTIT

Final de partit (0-2). Es consuma la sorpresa a Bernabéu. El Madrid quedarà en cinquena posició, superat també per l’Alabès d’Abelardo. 

MIN. 83Goooooool de Rubén Pardo, goooool de la Reial Societat, que sentencia el partit al Bernabéu (0-2). 

Vinicius, l’únic jugador amb imaginació i que ho intenta al Madrid. 

MIN. 76. Canvi al Madrid, entra Reguilón per un Marcelo que està molt lluny de la seva millor forma. 

MIN. 74. Groga a Modric. L’àrbitre no s’intimida davant de les protestes del Bernabéu. 

La Reial Societat ha de jugar amb cap. Va guanyant i té un home més. Queden 20 minuts al Bernabéu. 

MIN. 66Vinicius ha estat a punt de marcar el gol de l’empat, però se li escapa una mica el control de la pilota i no aconsegueix superar Rulli. El públic demana penal del porter de la Reial Societat. 

Expulsat Lucas Vázquez després de veure la segona groga. El Madrid jugarà l’última mitja hora de partit amb un jugador menys. 

MIN. 56. A les files del Madrid entra Isco, i marxa Casemiro. El Bernabéu rep amb aplaudiments el jugador malagueny. 

MIN. 50. Excel·lent jugada de Vinicius, la rematada del qual es perd per centímetres. 

MIN. 49. Acaba de perdonar el 0-2 Oyarzabal en una doble ocasió clara de la Reial Societat. 

MIN. 47. Doble ocasió per al Madrid després d’un córner. Ni Varane primer ni Vinicius, de xilena, després, han superat el bosc de cames de la defensa donostiarra. 

No hi ha hagut canvis en el període de descans.

Comença la segona part (0-1). 

Descans al Bernabéu. La Reial Societat va guanyant gràcies a un penal de Willian José en els primers instants de partit, però el Madrid ha fet mèrits per, com a mínim, empatar el xoc (0-1). 

MIN. 44. Pilota al pal de Lucas Vázquez després d’un centre de l’extrem madridista que s’ha anat enverinant. 

MIN. 40. També ha sigut amonestat ara Lucas Vázquez per una forta entrada a un rival. 

MIN. 35. Primera groga del partit, la veu Willian José

MIN. 34. Possible penal a Sergio Ramos per empenta quan intentava rematar. Protesta molt l’afició blanca. El VAR no entra a valorar la jugada. 

MIN. 29. Continua assaltant la Reial Societat el Bernabéu gràcies al gol de penal de Willian José. 

MIN. 22. Pressiona el Madrid, nou intent del conjunt de Solari a través d’un tir des de la frontal de Modric. El xut del de Zadar el torna a rebutjar Rulli, que està mostrant-se bastant segur sota pals. 

MIN. 14Vinicius s’ha agradat massa ara i després d’un bon desmarcatge ha intentat una vaselina que Rulli aconsegueix desviar de manera providencial. Bon inici de partit de la jove promesa brasilera. 

MIN. 9. Primera ocasió clara del Madrid, Benzema aprofita una passada involuntària de Vinicius però l’encreua massa. El ‘pitxitxi’ del Madrid aquesta temporada (7 gols) ha perdonat l’empat. 

Gooooool de la Reial Societat, gooool de Willian José de penal. Els donostiarres s’avancen després d’un penal comès per Casemiro a Merino. 

MIN. 1. ¡Penal a favor de la Reial Societat en el primer minut de joc! 

Notícies relacionades

Està a punt de començar el partit al Bernabéu.

Ja tenim l’alineació del Madrid, on la principal novetat és la presència de Vinicius. Solari aposta per: Courtois, Carvajal, Ramos, Varane, Kroos, Benzema, Modric, Marcelo, Casemiro, Lucas Vázquez i Vinicius. 

Actualitzar

Fa 1935 dies

Fa 1935 dies

Fa 1935 dies

Carregar més