DIRIGIRÀ EL XANGAI SHENHUA

Quique Sánchez Flores se'n va a la Xina

El tècnic madrileny també se'n va a l'Àsia en la seva nova destinació després de ser destituït de l'Espanyol el mes d'abril passat

imagen-quique

imagen-quique

1
Es llegeix en minuts

Quique Sánchez Flores ja ha trobat destí. Se’n va a la Xina. Després de ser destituït el passat mes d’abril de l’Espanyol, el tècnic madrileny dirigirà a la SuperLliga del país asiàtic com a nou entrenador del Xangai Shenhua, que ocupa actualment l’onzena posició de la classificació. 

Notícies relacionades

Serà, per tant, el novè equip professional per a Sánchez Flores després d’entrenar el Getafe, el València, el Benfica (Portugal), l’Atlètic de Madrid, l’Al-Ahli (Qatar), l’Al-Ain (Emirats Àrabs), el Watford (Anglaterra) i l’Espanyol, el seu últim club abans de volar cap a la Xina.

Amb cinc ajudants

No tenia equip Sánchez Flores fins que el Xangai Shenhua li ha concedit el lideratge del seu projecte esportiu, i ocuparà el lloc del tècnic Wu Jingui. L’exentrenador de l’Espanyol marxa acompanyat de cinc ajudants: Antonio Díaz i l’anglès Dean Austin com a assistents, Emilio López Fernández (tècnic de porters), Óscar Antonio (preparador físic) i Cote Gallardo (analista tècnic).