VIOLÈNCIA A LA LLIGA HOLANDESA

Els ultres de l'Utrecht llancen petards i cerveses al porter de l'Ajax

El camerunès Onana va ser atacat pels seguidors rivals, i el partit va haver d'aturar-se uns minuts

onana

onana

1

En meitat del partit de la dissetena jornada de la Lliga holandesa, entre l’Utrecht  i l’Ajax, disputat a l’Stadion Galgenwaard, el meta camerunès André Onana va ser atacat amb petards llaunes de cerveses per un grup d’aficionats.

Una jornada més, la violència es repeteix en el futbol. En aquesta ocasió, les lamentables imatges s’han pogut veure en el partit del campionat holandès, que va concloure amb triomf de l’Ajax, pròxim rival del Madrid en la Champions (1-3).

Marca De Jong

Els petards llançats pels ultres de l’Utrecht  van explotar a pocs centímetres del porter Onana, i això va obligar a suspendre durant uns minuts el xoc. DolbergTadic, de penal, De Jong van marcar els gols de l’Ajax.