PORTER CONTESTADOR

Casillas li torna un moc a Mourinho a Twitter

El porter del Porto respon al tècnic, que li va donar per acabat, després de la derrota del United davant del Liverpool

casillas

casillas

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

La història d’Iker Casillas i José Mourinho ja és una guerra i retransmesa en directe per les xarxes socials. L’últim capítol d’aquesta batalla l’ha escrit aquest diumenge el porter de Móstoles a Twitter, on ha vingut a dir que l’entrenador portuguès està acabat després que el seu equip, el Manchester United, fos golejat pel Liverpool.

“Segons un diari portuguès algú va dir que un jugador com jo (37 anys) és al final de la seva carrera. ¡Completament d’acord! La meva pregunta és per a aquest diari: ¿En el cas dels entrenadors, quan i en quin moment es veu que ja no estan per dirigir un equip o entrenar?”, ha escrit Casillas a la xarxa social.

Notícies relacionades

Per desxifrar el missatge cal anar remuntant diversos capítols enrere. Casillas va dir en una entrevista per al programa de Jorge Valdano que es penedia de no haver-se enfrontat a Mourinho quan el va dirigir al Reial Madrid.  “Si em tornés a passar, m’hauria enfrontat a Mourinho. En aquell moment vaig optar per estar callat i vaig pensar que aquesta era la manera d’honrar els valors del Reial Madrid. Avui dia, cap ha tornat a parlar de l’altre, millor deixar-ho passar”, va assegurar l’avui porter del Porto.

El tècnic lusità li va respondre al diari ‘Record’, on va assegurar que Casillas sí que va torpedinar el seu treball: “Quan diu que mai es va enfrontar a mi no és veritat. Es va enfrontar a mi i d’una manera que se li dona millor que a ningú: amagat”, va declarar l’entrenador del Manchester United, que va afegir: “Aquesta entrevista és pròpia d’algú que està al final de la seva carrera”. A Casillas li ha faltat temps després de la derrota del United per, sense citar el seu nom, carregar contra el seu antic tècnic.