LA DESFETA BLANCA

El Madrid va córrer davant del CSKA menys que mai en aquesta Champions

L'equip blanc va sumar 104,12 quilòmetres contra l'equip rus, la seva pitjor xifra en el torneig

rpaniagua46237784 graf6077  madrid  12 12 2018   los jugadores del real madrid181213201519

rpaniagua46237784 graf6077 madrid 12 12 2018 los jugadores del real madrid181213201519 / Rodrigo Jimenez

3
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

La ressaca de la dura derrota patida pel Madrid davant del CSKA de Moscou al Bernabéudura derrota patida pel Madrid CSKA de Moscou  va ser complicada. És cert que l’equip blanc no s’hi jugava res. Ja tenia elsdeures fets, però es va deixar anar de tal manera que lavergonyaviscuda al seu temple va ser humiliant.

Conclosa la primera fase, també s’han conegut les xifres deldesplegament físicde cada equip. El Madrid és el club espanyol que més metres ha recorregut en el global dels sis partits, però el duel contra els moscovites no va ajudar massa a enaltir aquesta estadística. El ridícul del Bernabéu ridícul del Bernabéuva coincidir amb lel partit més mandrós dels merengues.

Lucas Vázquez, el més actiu

Els blancs van recórrer 104,12 quilòmetres dimecres, 12 menys, per exemple, que en el duel davant delViktoria Pilsen (116,27) del 23 d’octubre, que va ser el que va suposar més desgast per als jugadors del campió d’Europa. Toni Kroos, amb 59,7 quilòmetres, és el que més distància ha cobert en aquesta primera fase, mentre queLucas Vázquezva ser l’home que més energia va gastar davant dels russos (12,5 quilòmetres).

Solari es desespera al partit contra el CSKA de Moscou / GETTY

El Madrid va acabar amb660.582 metresen la primera ronda pels641.990 del Barça, en el qual destacaRakitic(58,6 quilòmetres). Aleñá, amb 11,9 quilòmetres, va ser l’home que més es va desgastar davant delTottenham. A l’Atlètic, mentrestant,Griezmannés qui suma més quilòmetres a les seves cames a Europa (64,4) iKoketé el rècord de 12,5 en el partit contra elBrugesde la segona jornada. Al València, finalment, Parejo és el que aglutina més quilòmetres (57,2).

Secs a casa

La derrota davant del CSKA també va acabar amb una ratxa de44 partits consecutius del Madridmarcant al seu estadi a la Champions. El duel contra el Barça de Pep Guardiola en aquella intensa semifinal del 2011 disputada pel bloc de Mourinho (0-2) era l’últim precedent.

“Ningú dubta d’Isco, almenys nosaltres. De portes del vestidor cap a fora ens fem els desentesos. Dins som un equip i ningú dubta d’ell” (Carvajal)

Messi va marcar els dos gols en un duel marcat perl’expulsió de Pepe, que va protagonitzar una salvatge entrada sobreAlves. Des d’aleshores, el Madrid sempre havia marcat a casa en els seus duels europeus amb 127 gols en 44 partits, cosa que llançava una mitjana de 2,9 gols per partit. El quadre rus va destrossar aquesta ratxa amb tres gols que van revoltar unaafició desencisadaamb el seu equip.

La defensa de Carvajal

El conjunt blanc es va entrenar aquest dijous a Valdebebas amb el Rayo com a pròxim rival a la Lliga. Gareth Bale es va quedar al gimnàs, juntament ambIsco,  Courtois Benzema. El centrecampista andalús es troba en el punt de mira a l’encarar-se a la grada del Bernabéu després de rebrexiulets.

El brasiler Ronaldo assegura que ha demanat a Florentino la cessió de Vinicius per al Valladolid

Notícies relacionades

Carvajal va intentar explicar la controvèrsia generada per la cinta de capità. “Em va fer molta il·lusió tenir-lo. Vull agrair a Isco que em deixés portar el braçalet”, va afermar el lateral a la televisió oficial del club. “Marcelo no en sabia res i el volia donar aIsco. I ell me’l va donar a mi. És unaanècdota, sense més ni més. Ningú dubta d’Isco, almenys nosaltres. De portes del vestidor cap a fora ens fem elsdesentesos. Dins som un equip i ningú dubta d’ell”, va remarcar l’internacional.

Els blancs s’enfrontaran aquest dissabte (18.30 hores) al penúltim de la Lliga abans de viatjar a Abu Dhabi, on disputaran el Mundial de Clubs amb l’objectiu de revalidar el títol conquistar la campanya passada. El brasiler Ronaldo, d’altra banda, va reconèixer que ha demanat al Madrid la cessió de Vinicius. “És molt difícil, però jo l’hi he sol·licitat a Florentino Pérez”, va dir el màxim accionista del club val·lisoletà.