AMB EL CAP A DUBAI

El River es veu en la final del Mundialito davant del Reial Madrid

El campió de la Copa Libertadores viatja des d'Espanya directe fins a Dubai per disputar el Mundial de Clubs

aguasch46204645 marcelo gallardo  coach of argentina s river plate  celebrat181211111620

aguasch46204645 marcelo gallardo coach of argentina s river plate celebrat181211111620 / Thanassis Stavrakis

1
Es llegeix en minuts

ElRiver Plate continua de festa després de vèncer el seu etern rival, el Boca Juniors, en la final de la Copa Libertadores d’Amèrica, disputada al madrileny estadi Santiago Bernabéu. No obstant, l’equip dirigit per Marcelo Gallardo ha de canviar el xip. Descartada la tornada a Buenos Aires, l’expedició ‘gallina’ viatja aquest dimarts des d’ Espanya fins a Dubai per preparar el Mundial de Clubs, competició que comença demà i que tindrà com a enemic a batre el Reial Madrid, l’equip que comanda Santiago Solari, en la seva condició de campió de la Lliga de Campions.

Tant elRiver com elMadrid, al ser els campions sud-americans i europeus respectivament, es classifiquen directament per a la semifinal, però en diferents fases. El més probable és que s’enfrontin en la final, tenint en compte que són els equips més forts del torneig. 

Els 'millonarios’ podrien enfrontar-se en les semifinals (dimarts, 18 de desembre) amb l’Al Ain FC, campió de la lliga delsEmirats Àrabs, país amfitrió del certamen; elTeam Wellington FC, guanyador d’Oceania, o al campió africà, Esperance Sportive de Tunísia.

Notícies relacionades

Els‘merengues’,per la seva banda, esperen a semifinals (dimecres, 19-D) elKashima Antlers, campió asiàtic o el Chivas de Guadalajara, guanyador de la Concacaf.

La possible final entre elRiver i el Madrid se celebraria dissabte, 22 de desembre.