EN UNA GRAVACIÓ

Caçades diverses estrelles de l'Arsenal inhalant el 'gas del riure'

Özil, Aubameyang, Lacazette i Guendouzi van ser sorpresos per les càmeres d'un local londinenc

aguasch35967411 arsenal s german midfielder mesut ozil celebrates scoring hi161020004628

aguasch35967411 arsenal s german midfielder mesut ozil celebrates scoring hi161020004628 / BEN STANSALL

1
Es llegeix en minuts

L’Arsenal va anunciar el divendres que “els recordarà als jugadors les seves responsabilitats” després que es fes públic un vídeo en què es veuen diverses estrelles dels ‘Gunners’ inhalant gas hilarant, o gas del riure, un compost a base d’òxid nitrós, descobert al segle XVIII i que a partir de 1840 es va començar a fer servir com a anestèsic en medicina el 1840. Provoca un petit estat d’eufòria que amb prou feines dura tres minuts però que pot degenerar en addicció.

Notícies relacionades

L’excampió del món i exjugador del Madrid, Mesut Özil, màxim golejador de la Premier League, Pierre-Emerick Aubameyang i els dos francesos de l’Arsenal Alexandre Lacazette Matteo Guendouzi apareixen en una gravació llançada per ‘The Sun’ aquest divendres que mostra als futbolistes respirant el gas. “Parlarem amb els jugadors i els recordarem les seves responsabilitats com representants del club”, va assegurar l’Arsenal en un comunicat divendres.

El vídeo, gravat per les càmeres de vigilància d’un establiment de Londres, data d’abans del començament de la temporada. Aquesta no és la primera vegada que les estrelles de la Premier s’emboliquen amb el gas hilarant. El 2015, el Liverpool va advertirRaheem Sterling per les mateixes raons.