COPA LIBERTADORES

El Boca i el River no volen jugar al Bernabéu

Les directives dels dos clubs no estan d'acord amb la decisió que va prendre la CONMEBOL

aguasch46074886 files  this file photo taken on september 12  2013 shows an 181130115224

aguasch46074886 files this file photo taken on september 12 2013 shows an 181130115224 / GERARD JULIEN

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

A l’Argentina no estan molt contents amb la decisió de la Conmebol de treure la final de la Copa Libertadores del seu país. Tant és així que, per més que l’ens que regula el futbol sud-americà, en conjunt amb el Govern d’Espanya i la RFEF ja estan bastint els dispositius per a la finalíssima que es jugarà al Santiago Bernabéu, el River Plate el Boca Juniors han apel·lat contra la Conmebol.

ElBoca, per la seva part, en un comunicat de premsa, va informar que apel·larà contra el Tribunal de Disciplina ja que, per al seu judici, els haurien de donar per guanyada la Libertadores sense jugar cap partit, a causa dels incidents que van patir els seus jugadors rumb al Monumental Buenos Aires.

Notícies relacionades

ElRiver, en canvi, que va rebre una sanció de la Conmebol de dos partits internacionals a portes tancades i 400 mil dòlars de multa, ha apel·lat contra la decisió, ja que considera injust treure la final del seu camp i de la seva gent, tenint en compte que els seus simpatitzants no van poder anar a La Bombonera en l’enfrontament d’anada i els aficionats‘xeneizes’ sí que podran assistir al Bernabéu.

El cert és que és un fet que l’infern de l’Argentina es trasllada a Espanya i, el 9 de desembre, tindrem la gran final al camp del Reial Madrid entre‘Xeneizes’ i‘Millonarios’.