INCIDENT A L'ARAGÓ

La SER demana perdó a l'entrenador del Lleida atacat per parlar català

L'emissora de la comarca saragossana de Cinco Villas afirma que el protagonista de l'incident és un col·laborador que no forma part de la plantilla

entrenador-lledia

entrenador-lledia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Cadena SER, a través de la seva emissora a la comarca saragossana de Cinco Villas, ha demanat perdó a Gerard Albadalejo i també al Lleida Esportiu pel desagradable incident que es va produir dissabte quan un informador local va increpar el tècnic del conjunt lleidatà per utilitzar el català per respondre a la pregunta que li va formular un enviat especial de Catalunya Ràdio, en la mateixa llengua, a l’acabar el partit de Segona B disputat a Ejea de los Caballeros.

Notícies relacionades

L’emissora de ràdio afirma a les xarxes socials que el protagonista de l’aldarull verbal va ser un "col·laborador extern que no forma part de la plantilla de la casa" i que es va negar a formular-li cap pregunta després de sentir-lo parlar en català. La resposta d’Albadalejo (“si vostè em pregunta en castellà respondré en castellà i si vostè em pregunta en català respondré en català”) va ser àmpliament difosa per molts mitjans informatius i també a través de les xarxes socials.

La queixa del periodista es va produir després de l’empat a quatre entre la Sociedad Deportiva Ejea i el Lleida Esportiu. La comarca de Cinco Villas, al nord de Saragossa, reuneix les poblacions d’Ejea de los Caballeros (on hi ha la capital), Tauste, Sábada, Uncastillo i Sos del Rey Católico.

Temes:

Futbol