PROBLEMA POLICIAL

Verrati, arrestat després de donar positiu en un control d'alcoholèmia

El PSG sanciona econòmicament la seva estrella italiana

1
Es llegeix en minuts

Marco Verrati, jugador del París Saint-Germain (PSG), va ser arrestat dimarts a la nit després de donar positiu en un control d’alcoholèmia, ha informat avui el diari francès 'L’Équipe'. Una font policial va confirmar al diari esportiu que Verratti, de 25 anys, va ser detingut cap a les 3 de la matinada (02.00 GMT) a la perifèria parisenca amb un taxa d’alcohol en sang (0,49 mg/l) que duplicava el límit que marca la llei (màxim de 0,25 mg/l).

Abans de tornar al seu domicili, el jugador va haver de passar pel calabós i s’arrisca a una llarga suspensió del seu carnet de conduir. Anomenat el 'petit mussol’, Verratti s’ha guanyat fama d’amant de la nit parisenca, lluny dels estàndards esportius d’un professional del més alt nivell.

Reacció del PSG

Notícies relacionades

El partit d’aquest divendres contra el Lilla, corresponent a la jornada 12 i que es disputarà a l’estadi Parc dels Prínceps, permetrà comprovar si l’entrenador, Thomas Tuchel, que recentment va sancionarMbappé  i Riot, adopta alguna mesura disciplinària contra ell.

Mentrestant, el club "en virtut de les regles aplicables als contractes de tots els nostres jugadors, Marco Verratti veurà retirada una part de la seva prima ètica mensual, que recorda als jugadors el comportament exemplar que han de tenir", afirma l’entitat, que va afegir que el jugador ha demanat disculpes a la direcció esportiva.