DEL 28 AL 30 DE SETEMBRE

Sergio García jugarà la seva desena Ryder Cup

El capità Thomas Bjorn inclou el castellonenc com a jugador de lliure designació a l'equip europeu, en el qual també hi haurà el basc Jon Rahm

zentauroepp44909741 file photo  sergio garcia of spain hits off the third tee du180905165217

zentauroepp44909741 file photo sergio garcia of spain hits off the third tee du180905165217 / Brian Snyder

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sergio García participarà finalment en la pròxima edició de la Ryder Cup, que tindrà lloc del 28 al 30 de setembre a Le Golf National, a Saint Quentin a Yvelines, a prop de París. El danès Thomas Bjorn, capità de l’equip europeu, ha inclòs el castellonenc en la llista de jugadors de lliure designació, juntament amb els anglesos Paul Casey i Ian Poulter i el suec Henrik Stenson.

Aquests quatre golfistes acompanyaran els vuit que ja tenien la plaça garantida per enfrontar-se amb l’equip nord-americà en la 42a edició del cèlebre torneig bianual. L’italià Francesco Molinari i els anglesos Justin Rose, Tyrell Hatton i Tommy Fleetwood es van classificar a través del rànquing del circuit europeu, mentre que l’espanyol Jon Rahm, el nord-irlandès Rory McIlroy, el suec Alex Noren i el danès Thorbjørn Olesen ho van aconseguir a través del rànquing mundial.

El rècord, a tret

Notícies relacionades

Aquesta serà la desena participació de Sergio García en la Ryder Cup (nou com a jugador i una com a vicecapità). En total ha jugat fins avui 37 partits en la competició, dels quals ha guanyat 17, ha perdut 11 i ha empatat 8. Si aconsegueix tres punts a París, es convertirà en el màxim anotador de la història de l’equip europeu.

"Soc feliç. La Ryder Cup significa molt per a mi, tothom ho sap –ha assenyalat García després de conèixer la seva inclusió en la llista de Thomas Bjorn–. Malgrat que ha sigut un any dur, que el capità hagi confiat en mi significa moltíssim, li estic molt agraït. És una alegria immensa poder participar-hi, no pel fet de jugar una altra Ryder Cup, sinó pel que suposa formar part de l’equip europeu, estar amb els companys i aportar tota l’experiència que pugui. No hi ha cap competició comparable a la Ryder Cup".